Ero holhousta ja huoltoa Holhousviranomainen vs huoltoa

Kun pari päättää erottaa tai avioero, suurin ongelma, että he joutuvat on kysymys siitä, kuka saa huoltajuuden pieniä lapsia. Kyse on siitä, kuka tekee päätökset lapsen ja kuka huolehtii hänen tarpeensa. Parit on myös luoda tahtoa, joka nimeää huoltaja, jos molemmat kuolevat heidän lapsensa ovat edelleen alaikäisiä.

Holhousta laillista suhdetta, joka syntyy, kun vanhemmat alaikäinen ei voi huolehtia hänestä ja päättää nimetä huoltajan hänelle. Ilman vanhempien tahansa perheenjäsen, ystävä tai paikallinen virkamies voi hakea tuomioistuimelta edunvalvojan.

Vanhemmat voivat nimetä valvojana lapsilleen siinä tapauksessa, että he kuolevat ennen lapsensa päästä 18 vuotta. Henkilö nimetty tahtoa voi olla holhousta yli vähäinen ja se pysyy voimassa, kunnes lapsi täyttää 18 vuotta. Kun kyseessä on aikuisen kykene huolehtimaan itsestään, huoltajan voidaan myös nimetty huolehtia hänen tarpeensa.

Vanhemmat voivat myös nimetä holhooja, jos he joutuvat matkustamaan pitkään. Tällöin huoltaja voi tehdä päätöksiä lasta kun vanhemmat ovat poissa, mutta se voidaan irtisanoa mukaan ehtojen holhouksen vanhempien tai tuomioistuin.Vanhemmat yleensä yhteisessä huollossa yli pieniä lapsia, jonka avulla ne voivat käyttää tehtävänsä vanhempina ja huolehtia lapsistaan. Se voi olla joko laillinen, jolloin tuomioistuin antaa vapausrangaistuksen vanhempien oikeus tehdä päätöksiä lasta, tai fyysistä huoltoa, jossa tuomioistuin päättää, missä lapsi asuu.

Jos molemmat vanhemmat ovat löytäneet sopimaton hoitamaan lasta, kuten tapauksessa, jossa on perheväkivaltaa ja hyväksikäyttöä, tuomioistuin voi nimittää sukulainen, kuten isovanhempi, sijaisvanhemmaksi, orpokodissa, tai muut toimielimet.

Vain tuomioistuin voi myöntää huoltajuuden vähäinen, vaikka vanhemmat voivat ehdottaa, jolle myöntää huoltajuuden lapsensa. Tuomioistuimen 'päätös perustuu, mikä on paras lapsen etu. Siinä on otettava huomioon lapsen' toivomusten, toiveet vanhempien luonne lapsen 's suhde hänen vanhempansa, ja ehdot kotimaassaan.

Yhteenveto
1. huoltaja voi nimeämä vanhempien tai tuomioistuin, kun taas huoltajuus voidaan myöntää vain tuomioistuin perustuu lapsen 's etu.
2. säilytys on annettu vain alaikäisiä lapsia, kun taas holhousta voidaan antaa pieniä lapsia ja aikuisia, jotka eivät voi huolehtia itsestään.
3. holhous on rajallinen, kun taas huoltajuus on kauaskantoisia. Suojelijat annetaan valta lapsen 's Estate, vaikka huoltoa ei ehkä sisällä tätä.