Ero Guilty ja Ei ContestGuilty vs. Ei Contest

Sanat 'syyllinen' ja 'no contest' jokainen on merkitykset kuin ne viittaavat rikostuomioistuin oikeudenkäynti Yhdysvalloissa. Kun joku on syytetty rikoksesta, se on tuomari tai sovittelija 's työtä kysyä, miten vastaaja, tai henkilö, joka katsotaan syyllinen, vetoaa. Tämä peruste kertoo rikosoikeusjärjestelmän onko ne pitäisi pitää oikeudenkäyntiä määrittää syyllisyys henkilön tai ei. Jotkut miehet ja naiset tilaisuutta tunnustamaan mitä rikoksen heitä syytetään, mutta tämä on myös mahdollisuus vastaajan syyllisyytensä, ei syyllinen tai ei kilpailu. riippuen vastaajana, asia voi edetä valamiesoikeudenkäyntiin vai ei.

Kun vastaaja väittää, että hän on syyllinen, hän ilmoittaa, muodollisesti, että hän oli syyllinen rikoksen ja että hän ansaitsee rangaistuksen sen mukana. Kuulet myös 'syyllinen' joissakin tapauksissa, jotka ovat yrittäneet ennen tuomaristo varsinkin jos tuomaristo on kuullut todistajia ja todisteet vastaajaa vastaan. Kun vastaaja väittää 'ei kilpailu,' tämä vastaa heille sanoen he ovat viattomia; mutta ne eivät aio kiistää sitä, jos se olisi mennä oikeudenkäyntiin. Hyöty kirjelmä ei kiistä yli syylliseksi on, että jos se tapahtuu myöhemmin, siviili oikeudenkäyntiä ei voida nostaa vastaajaa palauttamista. Kun tuomaristo todetaan, että tuomiotaan on syyllinen, tämä tarkoittaa sitä, että vaikka vastaaja ole väitti hän vastaa rikoksen hallitus huipentuma todisteet ja todistajan todistus on pidettävä hänen olevan syyllinen mainitun rikoksen.Ennen tuomari hyväksyy syylliseksi valitusperuste peräisin vastaajana, on oltava riittävästi näyttöä asiallisesti tueksi perusteen. Ei ole ennenkuulumatonta vastaajan vaatia syyllisyyttä, kun he ovat itse asiassa viaton. Lisäksi tärkeitä, tilasta riippuen, että rikos on tehty, on aikoja, jolloin peruste mitään kilpailu on altis täyden lain rangaistusta, jos todetaan syylliseksi. Katsovat, jos henkilö väitti he olivat syyllisiä heti, niiden asianajaja voisi tinkiä vähentynyt lauseen. Lisäksi tuomari on istua vastaajan ja varmistaa, että ne ovat tietoisia syyllinen kanneperusteen ja seuraukset pitäisi tutkia. Tämä on myös mahdollisuus määrittää, jos vastaaja on tervejärkinen ymmärtää, mitä kirjelmän syyllistynyt keinoin. Tuomari ei tarvitse istua vastaajan, joka vetoaa no kilpailuun.
Yhteenveto:

Ei kilpailu ja syylliseksi kahdenlaisia ​​kanneperusteita, että vastaaja voi vaatia, jos heitä syytetään rikoksen rikosoikeusjärjestelmän. Guilty voi olla myös tuomio toimitetaan lopussa valamiesoikeudenkäyntiin.