Ero Sopimus ja sopimuksen
Sopimus vs sopimus

Sanat sopimus ja sopimus käytetään usein tarkoittamaan samaa asiaa, mutta on erehtymättömän eroja kahden. ? Sopimus on kirjallinen tai suullinen sopimus kahden tai useamman osapuolen, joka on täytäntöönpanokelpoinen lailla. ? Sopimus on kirjallinen tai suullinen sopimus kahden tai useamman osapuolen, joka ei ole täytäntöönpanokelpoinen laissa. ? Oikea tapa tehdä virallinen sopimus on oikeudellisin keinoin, kun taas sopimus voidaan tehdä ilman oikeudellista osallistumista. Sopimukset tehdään yleensä yli pieniä asioita, ja pidetään yleensä ottamalla joku 's sana.? Sopimus tehdään laillinen kun siihen liittyy tärkeitä kysymyksiä, joissa lupausta ei riitä.? Sopimuksissa käytetään samaan tarkoitukseen, mutta sopimus on ammatillinen sopimus.

On olemassa monia erityyppisiä sopimuksia, joita voidaan kehittää. ? Yksi on rahoitussopimus, joka on luotu välillä velallisen ja lainanantajalle. ? On projektinjohtourakoita välille syntyy työntekijöiden ja henkilö, joka maksaa heille täydentää tiettyyn projektiin. ? Muut sopimukset sisältävät rakennusurakoissa, palvelusopimuksia, ja jotkut pitävät avioliittoa olevan sopimuksen samoin. ? Sopimukset ovat erilaisia ​​kuin ne luodaan henkilökohtainen ymmärrys; luottamus, että henkilö täydentää puolet sopimuksen. Sopimukset voidaan tehdä myös edellä mainittujen asioiden kuitenkaan ole oikeudellisia takeita korvausta, jos toinen henkilö ei täydentää työtä. ? Sopimukset ovat yleisesti keskenään perheenjäsenten tai läheiset ystävät ja ovat samanlaisia ​​lupauksia. ? Kuten lupauksia, sopimuksia voidaan jakaa; Kun tämä tapahtuu ei ole oikeudellisia vaikutuksia.

Jotta sopimus tulisi sitova, on olemassa tiettyjä tekijöitä sen on oltava. ? Sen on osoitettava yleisen hyväksynnän; kaikki osapuolet ovat yhtä mieltä rajoituksia esitetty sopimuksessa. ? Sen on oltava uskottava ja mahdollinen, mikä tarkoittaa, että on oltava uskottavasti saatavissa sitoutua kaikki osapuolet. ? Kun sopimus on tehty, on vain suullinen hyväksyntä osapuolille. ? Se voidaan tehdä, vaikka määräykset ovat mahdottomia, ja osapuolet voivat muuttaa sopimusta katsomallaan tavalla ja milloin he haluavat.Sopimuksia ja luodaan samalla tarkoituksena on luoda muodollisen sopimuksen osapuolten välillä. ? Ero on siinä, muodollisuus sopimuksen ja henkilötietojen sopimuksen.

Yhteenveto

Sopimus on kirjallinen tai suullinen sopimus, joka on täytäntöönpanokelpoinen lailla. ? Sopimus on sama, mutta se on yleensä ole täytäntöön lakia.

Sopimus on muodollinen sopimus on oikeudellisesti sitova, yleensä luotu liiketoimintaa varten, eikä turvallisuuden varmistamiseksi yksi 's varat.? Sopimukset ovat epävirallisesti tehty perheen ja ystävien, ne ovat samankaltaisia ​​lupauksia.