Ero Jury ja JudgeJury vs Judge

Tuomaristo määritellään joukko ihmisiä, jotka ovat vannoneet antaa tuomionsa asiassa, joka annetaan niille tuomioistuimessa, mukaan lukien meting pois tuomion ja rangaistuksen. Ne tehtäväksi tehdä niin, jotta puolueeton tuomio tapauskohtaisesti ja varmista, että syyllisyyden tai syytettyjen viattomuutta.
Termi 'tuomaristo' tulevat Vanha ranskalainen sana 'juree', joka tarkoittaa 'valan, tutkinta tai vannonut', joka on puolestaan ​​peräisin latinan sanasta 'jurare' tarkoittaa 'vannomaan.' On olemassa useita erilaisia ​​valamiehistöt, jotka ovat seuraavat:

Petit tuomaristo tai oikeudenkäyntiä tuomaristo, joka koostuu kahdeksasta valamiesten jossa todisteita esitetään sekä kantajan ja vastaajan kuultavaksi tuomaristo. Jälkeenpäin tuomio voi olla joko yksimielisesti tai vaativat vain enemmistö tuomariston jäsenistä 'ääntä.
Valamiehistön, joka koostuu kahdestatoista valamiesten jossa näyttöä syyttäjät, jotka tutkivat rikoksen ja asia syytteet. Tätä käytetään rikosoikeudenkäynnin, jossa vastaaja ei tarvitse ilmoittaa.Tuomari, toisaalta, on henkilö, joka tehtävänä johtamaan tuomioistuimen menettelyssä. Hän voi joko toimia itse tai joiden tuomaristo. He kuulevat kaikki esitetyt todisteet todistajien arvioida kaikki tosiasiat, ja päättää ratkaisua, joka perustuu hänen arvionsa ja laintulkinta.
Tuomari voi toimia omasta tai tuomaristo. Tätä kutsutaan valamiesoikeudenkäyntiin jossa tuomaristo määrittää syyllisyyden tai syytettyjen viattomuutta, ja tuomari metes ulos rangaistuksen ja samanaikaisesti päättää syytetyn syyllisyys.
Termi 'tuomari' tulee latinan sanasta 'Judex', joka on peräisin heprean sanasta 'shophet' Vanhan testamentin Raamatun kirjoja, joissa viitattiin sotaan johtajia, jotka saavat tilapäistä valtuudet. Myös latinan sanasta 'judicare' tarkoittaa 'tutkia virallisesti.'
Vaikka raati vastaa kuulo todisteita ja argumentteja syyllisyyden tai syyttömyyden vastaaja, tuomari joka työskentelee niiden kanssa on se, joka varmistaa, että he päättävät tuomiota mukaan pääasiaa.
Yhteenveto:

1. raati on ryhmä tavallisia ihmisiä, jotka valitsevat tuomioistuin kuulla esitetyt todisteet sekä vastaajan ja kantajan ja antaa päätös tapauskohtaisesti, kun tuomari on henkilö, joka on opiskellut lakia ja on perillä siitä ja voidaan nimittää hallituksen tai valitaan johtamaan tuomioistuimen menettelyssä.
2. raati voi olla ryhmä kahdeksan kaksitoista henkilöä ja tulee aina työskennellä tuomaria, kun tuomari voi päättää tapaus itse ilman apua tuomaristo, tai hän voi työskennellä joukko tuomareita.