Ero Jail ja PenitentiaryJail vs Penitentiary

On monia rikollisuutta ja poliisi termejä, jotka näyttävät on sama merkitys. Ensi silmäyksellä, useimmat heti kysyä, mitä erot ovat välillä vankilassa, vankilan, rangaistuslaitosten ja korjaus tilat; eli jos olemassa. Monet ihmiset kuulevat nämä sanat usein ja sokeasti hyväksyä kaikki neljä yhtenä ja samana. On kuitenkin olemassa todella eroja ja vaativille vankilaan peräisin rangaistuslaitoksessa tulee ensin.

Jail on luultavasti lievin pidätettyinä huone ne kaikki. Se on paikka, jossa vanki sijoitetaan odottaessaan hänen oikeudenkäyntiään. Se on myös säilöönottoyksikkö rangaistusta jotka ovat vain alle vuoden. Usein ne, jotka aiheutuu yksinkertaisin misdemeanor ja RIKKOMISTAPAUKSET saada itse pidätettiin ja lopulta laskeutua tänne.

Termi rangaistuslaitosjärjestelmää on, jos hankala osa tulee. Ennen vanhaan ja jopa tähän mennessä liittovaltion vankiloissa laajasti hyväksytty tai tunnustettu rangaistuslaitosten. Jokainen on luultavasti vain liian huolissaan käyttäen poliittisesti oikea termi että he päätyi tekemään määritelmään rangaistuslaitoshenkilöstön lähemmäksi tai sama kuin vankila ja korjauksen tilat. Että 'takia nykyään; termiä vankeinhoitolaitoksen on jo verrattu mainitut kaksi muuta termejä.

Rangaistuslaitoksessa siellä felons maa kun he vihdoin palvella näennäisesti enää lauseita tai jos niitä on jo todettu syylliseksi. Nämä tilat ovat lähinnä ylläpitämässä liittohallitus. Oletetaan, että jokaisella valtiolla on yksi. Tämä on vastoin vankiloissa, jotka yleensä ylläpitävät pienempiä lainkäyttöalueilla. Läänin tai kaupunki voi olla useita vankiloissa että asiassa. Ylläpitävät pienempiä yksiköitä hallituksen, vankilat ovat ilmeisesti pienempiä että voi talon vain hyvin rajallinen määrä vankeja. On myös hyvin rajallinen määrä mukavuuksia vankilassa, jos sellaisia ​​on.

1. Jail on, jos rikoksentekijä on tilapäisesti pidätetty ennen saavat lopullista päätöstä hänen asiansa. Se on myös silloin rikoksentekijöitä Vähäisten rikosten asetetaan. Useimmat vangit ovat niitä, jotka palvelevat säilöön alle vuoden.2. Penitentiary on säilöönottoyksikkö vakavampia tyyppi rikoksentekijöiden. Se on myös paikka, jossa koulukoti kuria ja tai rangaistuksen tehdään.

3. Jail on synonyymi lyhyempi säilöön taas penitentiary viittaa pidempään säilöön.

4. Jail ylläpitävät pienempiä toimivalta yksiköitä, kuten maan ja kaupungin kun rangaistuslaitosten ylläpitää valtion tai liittovaltion.