Ero Egoismi ja itsekkyysEgoismi vs itsekkyys

Egoismi ja itsekkyys antaa vaikutelman tarkoittamaan samanlaisia ​​asioita, mutta ottaa tarkemmin niiden merkityksiä. Egoismi on moraalinen käsite, joka säveltää oman edun, koska aine moraalin kun itsekkyys on käytännössä itsestä poikkeuksellisesti takia perusteetonta tunnetta narsismi.

Egoismi on vakuuttunut siitä, että yksi ei luotu tukea tai auttaa muita ja on ollut pakko tehdä niin. Itse etsijä ei myöskään ennakoida olla apunaan muita. Egoismi ei kohottaa itseään muiden yläpuolelle. Se ei venal mutta ei toisten kustannuksella. Egoismi voidaan pitää hyve. Se voi olla elävä tai normatiivinen näkymä. On olemassa kolme muotoja itsekkyyden:

psykologinen egoismi
eettinen egoismi
Rational egoismi

Psykologinen egoismi merkitsee, että hänen oma hyvinvointi on hänen keskeinen huolenaihe. Tämä lupa toimia joka ei hyödyntää yksi 's näennäinen itsekkyys mutta ei sellaista käyttäytymistä psykologisen egoisteja haluavat pyrkiä, kuten inhimillinen käyttäytyminen tai motivaatiota ajatuksia tulli yksinään. Psykologinen egoismi vahvistaa normaalin lausunto itsetunto meidän käyttäytymistä.

Eettinen egoismi vaatii ja katsoo kanne voidaan kohtuullisesti oikeassa, kun se tekee irti yksi 's itsekeskeisyys. Eettinen egoismi mahdollisesti soveltaa muita tekijöitä kuin tekoja, kuten sopimuksen tai persoonia.Rational egoismi vetoomuksia, että se on olennainen ja runsas varten saavutus on looginen ja että se hyödyntää ihmisen 's itsekeskeisyys. On vastaavasti vaihtoehtoja, jotka tekevät tehostusta itsekeskeisyys pakollinen, mutta ei ole tarkoituksenmukaista, eikä tarpeeksi, mutta ei pakollista, varten teon on oltava johdonmukainen. samalla tavalla, eettisiä ja rationaalinen egoismi vaatii riitoja olla vahvistusta. Rational egoismi puolustaa että se on sekä pakollinen ja tarpeeksi teon olevan aito, että se kannattaa yksi 's itsensä imeytymistä. Samassa määrin, eettinen egoismi ja järkevä egoismi tulevat vaihtoehtoisia näkökulmia. Sitä voidaan käyttää tai ei-hyödyntämällä tai voivat liittyä sopimuksiin tai personae korvaajana tekoja.

Itsekkyys on kuvata kautta liian suurina arvioinnin yksi 's henkistä voimaa, taitoja, merkitys, näyttää, huumoria, tai muu arvostettu yksilölliset ominaisuudet. Nämä ovat kuljettajia, jotka säilyttävät ja laajentaa kannustaa lausunnon itseään. Egotism läheisesti noin palvovan itseään. Itsekkyys on naamioida käytämme erittää kömmähdyksiä tai pyörtyminen katsomme meillä. perustana itsekkyys on harhakäsitys, että me 'uudelleen erityinen ja harhakäsitys, että jotkut meistä ovat parempia kuin toiset. Meidän vääriä edessä laskee syrjään sen henkilökohtaisen sopimuksella minuutin ymmärrämme, että olemme kaikki samanlaisia. Meillä on samoja epäilyjä, uskontoja, ja visioita. Kun ymmärrämme, että ei ole mitään pelättävää eikä mitään saada tyrmistynyt siitä.

Yhteenveto:

1. Egoismi ja itsekkyys antaa vaikutelman tarkoittamaan samanlaisia ​​asioita.
2. Egoismi on moraalinen käsite, joka säveltää oman edun, koska aine moraalin kun itsekkyys on käytännössä itsestä poikkeuksellisesti takia perusteetonta tunnetta narsismi.
3. Egoismi on vakuuttunut siitä, että yksi ei luotu tukea tai auttaa muita ja on ollut pakko tehdä niin. Itsekkyys on kuvata kautta liian suurina arvioinnin yksi 's henkistä voimaa, taitoja, merkitys, näyttää, huumoria, tai muu arvostettu yksilölliset ominaisuudet ovat kuljettajia säilyttää ja lisätä kannustaa lausunnon itsensä.