Ero varkauksia ja ryöstötVarkaus vs Robbery

Yleisessä kielenkäytössä, varkaus ja ryöstö käytetään keskenään. Ihmiset eivät keskeytä ajatella niiden väliset erot. Joskus väärin sanat voi maksaa heille vakuutuksen rahaa, tai se voi johtaa sopimaton rangaistus. Oikeudellisesti, varkaus ja ryöstö ovat hyvin erilaisia ​​ja vaativat erilaisia ​​rangaistuksia.

varkaus
'Theft' tarkoittaa mitä tahansa toimintaa, joka edellyttää muun tahansa omaisuuden joku tämän tietämättä tarkoituksen kanssa riistää henkilön omaisuutta pysyvästi. Lain mukaan 'varkaus' ja 'varkaus' ovat synonyymejä. Se riippuu ja vaihtelee kussakin toimivalta ja yhdestä tilasta toiseen. Yksi pitäisi tietää, että varkaus ja varkaus ei ehkä kuulu monet vakuutuksilla.

Varkaus sisältää kavallukset ja petokset. 'Kavallus' tarkoittaa työntekijä kääntää rahaa yhtiöltä tai rahaa muulla työntekijöiden henkilökohtaiseen käyttöönsä. 'Fraud' viittaa käyttö temppuja viedä jonkun 's omaisuutta pysyvästi.' Varkaus 'sisältää myös omaisuusvahinkoja, omaisuusrikoksissa, tuhopoltto, ryöstö, ryöstelyä, myymälävarkauksien jne' Larceny 'on nimenomaan toteuttamasta kuuluva esine henkilö ja riistää häneltä sen pysyvästi.
Varkaus on yleensä syytteeseen valtion. Joskus kun Interstate taloudessa vaikuttaa, liittohallitus voi ryhtyä asian. Varkaus pidetään virhe tai törkeästä riippuen rahallinen arvo esineen tai omaisuuden otettu.

Ryöstö
'Ryöstö' viittaa ottaen mitään arvokasta toisen henkilön avulla uhkia, voima, ja pelottelun. Se voi olla mikä tahansa väkivaltaa. Tärkein asia ryöstö on läsnäolo uhri. 'Holdup' ja 'stickup' ovat yleisimpiä erilaisia ​​ryöstön.Ryöstö on törkeä rikos, mutta se on eriasteisia tai luokissa. Jälleen aste päätetään lakien mukaan kunkin valtion jotka ovat erilaisia. Se riippuu tosiasiat siitä rikoskumppani oli läsnä tai ei, onko ase jonkinlaista käytettiin määrä väkivallan jne

'Törkeä ryöstö' viittaa läsnäolon tappavan aseen tai tehdä uhri uskovat, että tappava ase on läsnä. Luokan E felonies tarkoiteta fyysisiä pahoinpitelyt tai uhkia käyttää hyökkäys ilman läsnäoloa aseen. Niistä voidaan määrätä jopa 15 vuodeksi vankeuteen. Luokka C felonies viitataan aseiden käyttöä ja ovat rangaistavia jopa 40 vuodeksi vankilaan. Kaikissa törkeästä maksut, vuoden rangaistus lisätään, jos epäilty on ennen tuomioita.

Yhteenveto:

1. 'Theft' tarkoittaa mitä tahansa toimintaa, joka edellyttää muun tahansa omaisuuden joku tämän tietämättä tarkoituksenaan riistää henkilön omaisuuden pysyvästi, kun 'ryöstö' viittaa ottaen mitään arvokasta toisen henkilön avulla uhkia, voima, ja pelottelun.
2. Theft ei liity läsnäoloa uhrin kun ryöstö edellyttää läsnäoloa uhrin aikaan ryöstön.