Ero yhteinen Vuokralaisten ja Vuokralaisten YhteinenYhteinen Vuokralaiset vs Vuokralaisten Yhteinen

Valtakunnassa tekijänoikeuslaki, erityisesti alle samanaikainen Estate, kaksi käsitettä heti pintaan: yhteinen vuokra- ja vuokralaisten yhteisiä. Mutta ennen erottaa kaksi, on tärkeää tietää, mitä samanaikainen Estate on. By Yksinkertaisimmillaan määritelmä, samanaikaisen Estate on kuvattu ominaisuus, joka on enemmän kuin yksi omistaja.

Yhteisiin vuokrasuhde, jossa useat omistajat omistavat tietyn Estate, ne kaikki on samat lailliset oikeudet omistaa omaisuutta. 'Vuokralaiset yhteistä' on erilainen siinä mielessä, että omistajat toimia samoin kuin osakkeenomistajia. Tämä tarkoittaa sitä, että osakasoikeudet määräytyvät määrä osakeomistuksen jokaisen omistajan hallussa. Se voi myös vaihdella hieman suhteessa lakien asettamat eri lainkäyttöalueilla ympäri maailman.

Skenaario seuraajan tapauksessa kuoleman yksi omistajista joko järjestely on erilainen. Vuonna yhteinen vuokrasuhde, kuolema yksi omistajista automaattisesti luovuttaa hänen omistusoikeuden jäljellä omistaja (t). Mutta vuokralaisten yhteisiä, nämä samat oikeudet annetaan kuolleelle omistaja 'laillinen perillinen (s).

Kuten aiemmin mainittiin, oikeudet kiinteistön eroavat molemmissa. Yhteisiä vuokrasuhde, omistajat tasavertaisina vuokralaisille, jotka on yhtäläinen sananvalta osalta päätöksenteon mukana niiden omaisuutta. Sitä vastoin omistajan vuokralaiset-in-yleinen järjestely, jotka ovat sijoittaneet eniten resursseja omaisuus katsotaan olevan suurin sananvaltaa päätöksentekoprosessissa. Kuitenkin, jos on enemmän kuin kaksi omistajaa, niin yleensä tapauksessa vaatisi enemmistöllä päättää. Kuitenkin muissa valtioissa korostavat, että vuokralaiset yhteistä säilyttää tasavertaisesti hyvin herkkä tai vakavia tapauksia.Joten jos 'uudelleen kysyä mitä parempi järjestely on, hyvin se todella riippuu tilanteesta. Jos joskus' re ottaa puolisosi kuin toinen omistaja, niin se voi olla parempi osallistua yhteisiin vuokrasuhteen. Mutta jos joskus liittyä itseäsi käsitellä ystäviä tai sukulaisia, niin se voi olla viisaampaa käydä vuokralaisten yhteistä.

Yhteenveto:

1. Omistajat yhteisessä vuokrasuhteen on yhtäläiset tekijänoikeuksia.
2. omistajat on vuokralaisten-in-yleinen järjestely on oikeuksia suhteessa määrään omistustiedot tai investointeja.
3. Jos kyseessä on kuolema yksi omistajista yhteisessä vuokrasuhteen, oikeudet kuolleiden omistaja menee toiselle vuokralaiselle kun vuokralaiset yhteistä, oikeudet menee kuollut omistaja 'laillinen perillinen (t) .