Ero Magistrates ja tuomarit Magistrates vs Tuomarit

Tuomareita ja lakimiehiä näyttävät olevan sama suhteen oikeuslaitoksen, mutta tämä ei ole totta, sillä nämä kaksi ovat paljon eroja etenkin luonteeltaan toimivaltansa.

Yksi ensimmäisistä eroja, jotka voidaan nähdä, että tuomarit hyvitetään enemmän valtuuksia kuin maistraatti. Maistraatti on tiedossa on valtuudet enemmän järjestelmänvalvoja, ja useimmat niistä käsitellä vain vähäisistä rikoksista. Ne voivat käsitellä rikoksia, kuten näpistys, pieniä rikoksia, ja liikenteen rikkomuksia. Toisaalta, tuomarit käsitellä suuria tapauksia. Koska vähemmän tärkeät tapaukset käsittelee esivalta, tuomarit voivat vapaasti keskittyä monimutkaisten tapausten.

Toisin tuomaria, maistraatin on vain rajallinen lainvalvonnan ja hallinnolliset valtuudet. Joissakin maissa, oikeuden puheenjohtaja tai valittujen tuomareiden normaalisti nimittää tuomareita. Esimerkiksi elämä termi tuomarit nimittää tuomareita Amerikassa kohti Yhdysvaltain liittovaltion tuomioistuin järjestelmä.

Kun puhutaan toimivalta, maistraatin on vain rajallinen toimivalta verrattuna tuomaria. Ehkä maistraatti vain toimivalta tietyllä alueella, alueella, maakunta, tai maakunta. Tämä toimivalta voi vaihdella maittain. Tuomareilla on suurempi auktoriteetti ja voivat kasvattaa valtion tai jopa koko maassa.Sana 'maistraatti' on peräisin Lähi-Englanti 'magistrat', joka tarkoittaa 'siviili vahtipäällystölle hallinnoinnissa lakeja.' Sitä tulee myös Vanhan ranskan sana 'magistrat,' Latinalaisen 'tuomareiden', joka on johdettu 'magister' root of 'magnus.'

'Tuomari' on sana, joka on johdettu Anglo ranskan sana 'juger' tarkoittaa 'muodostaa mielipiteensä,' ja O.Fr. 'Jugier' tarkoittaa 'arvioida' ja Latinalaisen 'judicare', joka tarkoittaa myös 'arvioida.'

Yhteenveto:

1. Tuomarit hyvitetään olla enemmän valtuuksia kuin maistraatti.
2. maistraatti on tiedossa on valtuudet enemmän järjestelmänvalvoja, ja useimmat niistä käsitellä vain vähäisistä rikoksista.
3. Koska vähemmän tärkeät tapaukset käsittelee esivalta, tuomarit voivat vapaasti keskittyä monimutkaisten tapausten.
4. Toisin tuomaria, maistraatin on vain rajallinen lainvalvonnan ja hallinnolliset valtuudet.