Ero Luku 7 ja 13 luvun KonkurssiLuku 7 ja 13 luvun Konkurssi

Henkilö, joka ei pysty maksamaan velkojaan yleensä konkurssihakemuksen. Luku 7 ja 13 luvun ovat kahdenlaisia ​​konkurssiin jotka normaalisti jätetty sellaiset henkilöt, jotka eivät ole asettua velkojaan.

Luku 7 konkurssi voidaan pitää 'suoraan konkurssi', kun taas luku 13 on 're-järjestö konkurssi.'

Luku 7 konkurssi koskee selvitystilaan tai myyntiä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia ratkaisua velkaperintä. On kuitenkin olemassa myös rajoituksia selvitystilaan. Esimerkiksi kodeissa on suojattu Homestead suojaa. Jättäessään luku 7 konkurssi, kerroitte maailmalle, että teillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin myydä arvotavarat. Se on myös julistus, että et ole luotettavia kaikkiin tuleviin luottoa. Tämä tarkoittaa, että se voi olla vaikeaa henkilöille arkistointi luvun 7 konkurssi päästä kotiin kiinnitykset, auton lainat tai luottokortteja tulevaisuudessa.

Luku 13 konkurssi tarkoittaa uudistamisesta saatavat jälkeen neuvottelee velkojien maksamisen maksut erissä neljästä viiteen vuoteen. Jättäessään luku 13, sinun ei tarvitse pelätä menettää arvokasta omaisuutta. Ainoa asia on, että saatat joutua maksamaan ylimääräistä rahaa sovintoratkaisusta sinun ja velkoja. Toisin luku 7, luotto pisteet eivät vaikuta rekisteröitäessä luku 13 konkurssi, koska et menetä mitään arvokasta omaisuutta. Lisäksi et kertoa maailmalle, että olet eivät maksa velkaa vaan ovat ainoastaan ​​haettu joitakin uudelleenjärjestelyjä.Se on yleensä parempi anomaan Chapter 13 konkurssia kuin se on tiedosto luvun 7, koska tämä ei johda menetys arvokkaita ominaisuuksia ja ei vaikuta luotto-pisteet, ja tulevaisuuden mahdollisuuksia saada lainaa.

Yhteenveto

1. Luku 7 konkurssi voidaan kutsua 'suoraan konkurssi' ja luku 13 voidaan pitää
'Uudelleenjärjestely konkurssi.'
2. Luku 7 konkurssi koskee selvitystilaan tai myyntiä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia ratkaisemiseksi pois velkaa. Luku 13 konkurssi viittaa velkasaneerausta kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen velkojien. Tämä uudelleenjärjestely johtaa erän takaisinmaksun aikana neljästä viiteen vuoteen.
3. Kun arkistointi luvun 7 konkurssi, kerroitte maailmalle, että teillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin myydä arvotavarat. Se on myös julistus, että et ole luotettavia kaikkiin tuleviin luottoa.