Ero Abuse ja niiden väärinkäytönAbuse vs Addiction

Ihmiset eivät ole kovin sekoittaa termejä hyväksikäyttö ja riippuvuus. Tiedätkö miksi? Se johtuu siitä, että ne virheellisesti käyttää kahta sanaa samassa merkityksessä. Monet uskovat, että molemmat termit viittaavat sama asia, kun he eivät todellakaan.

Väärinkäyttö, kuten tapauksessa päihteiden, tapahtuu, kun henkilö tai yksilö sitoutuu seuraavista ongelmista tai toimia vähintään vuosi:

1. Kun yksi 'yleistä koulussa tai työssä esityksiä tulosta heikentää johtuu aineen käytön (alkoholin tai huumeiden).
2. Osallistuminen kuriton käyttäytymistä, joka vaarantaa muiden ihmisten 's turvallisuus syrjään omasta. Hyvä esimerkki on ajaminen humalassa jonkun toisen auton sisällä.
3. Jatkuva päihteiden käytön huolimatta tietäen, että se on jo aiheuttaa joitakin paineita hänen sisäisiä ja henkilökohtaiset suhteet.
4. Toistuvasti ottaa jonkinlainen ongelmia poliisin sekä, taloudellisia ongelmia ja oikeudellisia predicaments takia huumeiden ja alkoholin käytön.

Toisaalta, riippuvuus on vaikeampi muoto, joka edelleen käsittää saanti tai haitallisten aineiden käyttöä. Yksi katsotaan olleen mukana päihderiippuvuus, jos hän:

1. Onko jo kehittynyt toleranssi. Tämä merkitsee sitä, että aine käyttäjä ottaa enemmän lääkkeitä 'haluttu vaikutus' tarkoitus tapahtua tavallisen pieninä annoksina enää luo minkäänlaista vaikutusta.
2. Vieroitusoireet ovat todennäköisin aina kun käyttäjä äkillisesti keskeyttää näiden kiellettyjen huumeiden tai ainetta
3. silti voimaton pysäyttämään tapana vaikka monet aikaisemmat yritykset on tekemisistä niin.
4. panee epänormaaliin tai valtavia määriä kyseenalaista muiden lääkkeiden kuin tavanomaiset annokset.Näiden erilaisten tilanteiden, on aivan selvää, että se on päihteiden joka voi kehittyä päihderiippuvuus eikä päinvastoin. Näin ollen on välttämätöntä ratkaista ongelma, kun se on vielä tällä väärinkäyttöä tasoilla sen progressions tapahtuu hyvin nopeasti, kun hallitsematon.

Muuten, väärinkäyttö tai riippuvuus huumeiden voi käyttää myös seuraavia: heroiini, marihuana, stimulantit, asianmukaisesti määrätty kipulääkkeiden, ja kokaiinia mm. Mitä tulee riippuvuus, tämä termi voi viitata myös riippuvuuden joidenkin toimintojen, kuten sukupuoli, hallitsematon uhkapeli ja liikaa Internetin käytön tai pelaamista.

Kaikki kaikessa,

1. Riippuvuus on graver käyttäytyminen tai rikkoo verrattuna väärinkäytöstä.