Ero Law ja perussäännönLaw vs perussääntö

'Laki' ja 'säännöt ', molemmat viittaavat tiettyjä lakeja, jotka on tehty ja toteutettu yhteiskunnassa jonkinlaista kuria, sääntöjä ja määräyksiä seuraa yhteisön tai yhteiskunnan tai koko kansakunnan. 'Laki' ja 'ohjesäännön' eroavat toisistaan ​​kuin laissa viitataan joitakin yhteisiä sääntöjä tehty ja seuraa yhteiskunnan pitkään, jotka ovat vielä noudatetaan. Nämä eivät välttämättä kirjoitettu taas säädöksen tarkoittaa lakeja, jotka ovat läpäisseet kuten laskuja lainsäätäjän maan tai on kirjoitettu ja kuullaan käyttöön.

Laki
'Laki' voidaan määritellä joukko periaatteita ja sääntöjä asioita tai käyttäytyminen yhteiskunnan tai yhteisön. Yhdysvalloissa laki näkyy Yhdysvalloissa Code. Laki pysyy ja pitää esiintyvät Yhdysvaltain Code asti, että laki on aktiivisesti voimassa. Laki Yhdysvallat on kumulatiivinen riippumatta siitä, mikä laki syntyi milloinkin. Lait ovat ohjeet ja säännöt täytäntöön eri toimielinten. On olemassa monia erilaisia ​​lakeja, kuten:

Kiinteistövälitys lainsäädännöstä Tämä laki käsittelee omistuksen ja henkilötietojen siirtoa tai kiinteän omaisuuden mukaan hyödykkeen sääntöjen tehty.
Sopimus lainsäädännöstä Se sisältää sääntöjä, jotka sitovat teitä sopimus kuin ostaa osakkeita tai yksinkertaisempia toimia kuin ostaa lippuja junan jne
Trust lainsäädännöstä Nämä lait käsittelevät varojen yksi pätee investointeihin ja lakeja, joita sovelletaan rahoitusmarkkinoiden yrityksille tai arvopapereita.
Criminal lainsäädännöstä Rikosoikeus on laki, joka käsittelee henkilön rikoksen yhteiskuntaa vastaan ​​ja sääntöjä, jotka rangaista heitä.
Perustuslaillinen lainsäädännöstä laki, joka antaa ohjeet tehdä uusia lakeja tai ylläpitää vanhoja, ja lait, jotka suojelevat ihmisoikeuksia kutsutaan perustuslakivaliokunnan. Lisäksi se antaa suuntaviivat vaalien poliitikkojen.
Hallinnolliset lainsäädännöstä Tämä laki auttaa tarkistamalla hallitus 'päätöksiä. Nämä ovat vain muutamia lakeja, jotka asetetaan suuntaviivoja parempaa toimintaa yhteisössä. Kun yhteisö harkitaan ei ole vain kansa, niin on olemassa kansainvälisiä lakeja liian . Uskonnolliset lait ovat hyvin paljon seuraa ja totteli monissa maissa. Näin ollen on olemassa monenlaisia ​​lakeja, joilla saattaa olla tai ei voi kirjoittaa.

säädös
'Perussääntö' kutsutaan myös ohjesäännön lakia. Se on kirjoitettu laki, joka on päätetty lainsäätäjä maan tai lainsäätäjien tapauksessa on monarkia maassa. Se on kirjoitettu laki joten se eroaa monista suun lakeja tai tavanomaiset lait, joissa ei sääntöjä kirjoitetaan, mutta tietyt määräykset ja ohjeet on seurattu pitkään.Ohjesäännön laki on peräisin kunnista tai valtion lainsäätäjä tai korkeammalla tasolla kansallinen lainsäätäjä. Kunnan tai valtion laissa on alisteinen kansallisten ohjesäännön lakeja.

Säädös kutsutaan myös 'session laki' ja nämä kaksi sanaa voidaan käyttää toistensa asemesta. Säädökset, toisin kuin lakeja, julkaistaan ​​Yhdysvalloissa perussääntöjen at Large. Nämä eivät ole kumulatiivisia; jokainen lainsäädännöllisiä istunto on eri asemaan.

Yhteenveto:

1. perussääntö laki on kirjoitettu lait peräisin kunnista, osavaltioissa tai kansallisille lainsäätäjille; lait on kirjoitettu tai kirjoittamaton ohjeita tai sääntöjä, joita seuraa yhteisöjä.
2. säädökset eivät ole kumulatiivisia; jokainen lainsäädännöllisiä istunto on eri asemaan. Lait ovat kumulatiivisia. Ne näkyvät Yhdysvalloissa Code kunnes tämä laki on aktiivisesti voimassa.