Ero Living Will ja Advance direktiivinLiving Will vs Advance direktiivin

Lääketieteen areenalla, saatat kuulla termejä 'elävä tulee' ja 'etukäteen direktiivi.' Nämä asiakirjat, jotka ovat hyvin sovellettavissa ja tärkeitä terveyden alalla. Kuitenkin kaksi eri soveltamisala ja rajoitukset.

Ennakko direktiivi on laillinen asiakirja, joka Eritellyt potilas 's olosuhteissa noin hänen terveydenhuolto ehdot terminaalipalveluja. On olemassa kahta tällaista. Yksi kutsutaan kestävä valtakirja ja toinen on elävä tahtoa. Vuonna Jälkimmäisessä tapauksessa potilas juuri määrittelee, mitä hänen toiveet ovat koskevien tiettyjen elämää ylläpitäviä tai pelastus- menettelyt (ovatko nämä palvelut ovat myönnetään tai evätään tietyssä vaiheessa hoitosuunnitelman). lääketieteellinen palvelut saatettiin ja yleensä ne liittyvät saattohoidon kuten kieltäytyminen asennetaan hengitys koneita tai toissijainen hengityslaitetta, tehtävä dialyysi, ja jopa kieltäminen elvytys siinä tapauksessa, verenkiertoelimistön pidätys. myös nimitystä 'potilas' toivomuksen, 'elävä testamenttien voi myös yhteenveto onko potilas lahjoittaa elimiä vai ei.

Kestävä valtakirja on erilainen, koska se todella antaa virtaa määritettyä yksittäisen (useimmissa tapauksissa tämä on lähisukulainen suhteellinen), jotka toimivat tai päättää puolesta potilaan kun jälkimmäinen on jo ei voi päättää itselleen. Koska voima ja valta on asianmukaisesti osoitettu tälle henkilölle, hän voi sitten tehdä päätös potilaalle ja jopa muuttaa joitakin aiemmin ehtoja, joita on saatu aikaan joitakin odottamattomissa olosuhteissa.Nämä asiakirjat eivät jaa ominaisuus molemminpuolisen poissulkemisen. Sellaisenaan, yksilö voi valmistaa sekä samalla niin, että se on turvallisin varmuuden osalta hänen päätelaite haluaa. Nämä ovat usein välttämättömiä sairaiden potilaiden. Kun tulee aika, että potilas on jo voinut tehdä oikeita päätöksiä (eli kun hän on kasvullisen valtio), lääketieteen harjoittajat ja perheenjäsenet ovat enemmän kotonaan, koska ne vain kunnioittaa potilaan 'toivomusten kuten säädetään asiakirjoja.

Yhteenveto:

1. Hoitotahto on yksi muoto etukäteen direktiivin.
2. elossa oleva on enemmän rajoitettu luonteeltaan verrattuna muihin etukäteen direktiiviä, koska se ainoastaan ​​toteaa toiveet potilaan tulevaisuutta hypoteettinen tilanteita, jotka ovat todennäköisiä syntyä.