Ero salakuljetuksen ja ihmiskaupanSalakuljetus vs Ihmiskauppa

Salakuljetus voidaan määritellä tavaroiden siirtämiseen tai henkilöiden paikasta toiseen laiton tavalla. Se on kuljettaa tavaroita tai kuljetuksen henkilöiden vastaisesti nykyisten lakien ja asetusten.

Ihmiskauppa viittaa lähinnä ihmiskaupan. Paitsi ihmiskauppa on huume- ja asekauppaa. Kun viitataan tyypin rikollisuuden, salakuljetuksen on rikos, joka tehdään valtiota vastaan ​​eikä uhri. Kun kyseessä on ihmiskauppa, on rikottu maahanmuuttolakeja. Kuljetettaessa salakuljetuksen kohteita, on vastoin valtion lakeja. Mutta ihmiskauppa on rikos henkilöä. Ihmiskauppa on rikkoo yksilön oikeuksien tai ihmisoikeusloukkaus.

Kun taistelee salakuljetusta, ihmiset taistelemaan suojelemiseksi suvereniteettia kansakunnan. Vuonna ihmiskaupan torjunnassa, se on taistelu suojata henkilöä vastaan ​​ihmisoikeusloukkauksia.

Salakuljetuksessa, suhde salakuljettaja että muuttajien päättyy, kun laittoman kuljetuksen ja kun maksu on maksettu. Mutta ihmiskaupan uhri on usein hyväksi, vaikka laiton teko on tehty. Kun otetaan huomioon ihmiskaupan ja ihmissalakuljetuksen, entinen tapahtuu ilman uhrin suostumusta. Vaikka uhri olisi antanut suostumuksensa alussa, se muuttuu merkityksettömäksi vuonna aikanaan aikaa. Ihmisten salakuljetuksen suostumuksella uhrin.Ihmiskaupan, on elementti petoksia, voima, tai pakottamista. Mutta ihmisten salakuljetukseen, ei ole tällaista voimaa. Ihmiset, jotka salakuljetetaan paikasta toiseen yleensä yhteistyötä vaikka he tietävät rikkovat lakia.

Yhteenveto:

1. Salakuljetus voidaan määritellä tavaroiden siirtämiseen tai henkilöiden paikasta toiseen laiton tavalla.
2. Ihmiskauppa viittaa lähinnä ihmiskaupan. Paitsi ihmiskauppa on huume- ja asekauppaa.
3. Salakuljetus on rikos, joka tehdään valtiota vastaan ​​eikä uhri. Kun kyseessä on ihmiskauppa, on rikottu maahanmuuttolakeja.