Ero ja -politiikanLaw vs Policy

Lait ja politiikkaa hyvin tarvitaan yhteiskunnassamme, koska ne auttavat ylläpitämään lakia ja järjestystä yhteiskunnassa ja apua muotoiluun poliittisia ja sosiaalisia näkökohtia yhteiskunnassa. Vaikka politiikan ja lainsäädännön voidaan toisiinsa, ne ovat varmasti kaksi termejä, joilla on eri tarkoituksiin. Ei kansa voi mennä eteenpäin ilman tiettyjä lakeja ja politiikkaa.

Käytäntö on se, joka hahmotellaan mitä hallitus aikoo tehdä ja mitä se voi saavuttaa, että koko yhteiskunnalle. 'Policy' tarkoittaa myös mitä hallitus ei aio tehdä. Se myös kehittyy periaatteita, joita tarvitaan tavoitteen saavuttamiseksi. Säännöt ovat vain asiakirjoja eikä lakia, mutta nämä politiikat voivat johtaa uusia lakeja.

Lait ovat joukko standardeja, periaatteita ja menettelyjä, joita on noudatettava yhteiskunnassa. Laki on pääosin toteuttamiseksi oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa. On olemassa erilaisia ​​lakeja kehystetty kuten rikoslakien, siviili- lakeja ja kansainvälisiä lakeja. Vaikka laki on kehystetty saattamiseksi oikeutta yhteiskunnassa politiikka on kehystetty asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta.

Lait ovat ihmisiä, ja politiikkaa tehdään nimen ihmisiä. Politiikkaa voidaan kutsua joukon sääntöjä, jotka ohjaavat minkä tahansa hallituksen tai organisaatiota. Lait annetaan tuomioistuinten kautta. Lait ovat täytäntöönpanokelpoinen jossa politiikkaa noudattavat.Laki on enemmän muodollinen, koska se on järjestelmä sääntöjä ja ohjeita, jotka on johdettu hyvinvoinnin ja pääoman yhteiskunnassa. Käytäntö on aivan epävirallinen koska se on vain lausunto tai asiakirja siitä, mitä on tarkoitus tehdä tulevaisuudessa.

Yhteenveto:

1. säännöt kertoa, mitä hallitus aikoo tehdä ja mitä se voi saavuttaa koko yhteiskunnalle. Säännöt merkitsevät myös, mitä hallitus ei aio tehdä.
2. Menettelyt ovat vain asiakirjoja eikä lakia, mutta nämä politiikat voivat johtaa uusia lakeja.
3. Lait ovat joukko standardeja, periaatteita ja menettelyjä, joita on noudatettava yhteiskunnassa. Lait ovat pääasiassa toteuttamiseksi oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa.
4. Vaikka lait ovat kehystetty saattamiseksi oikeutta yhteiskunnassa politiikka on kehystetty asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta.
5. Lait annetaan tuomioistuinten kautta. Lait ovat täytäntöönpanokelpoinen jossa politiikkaa noudattavat.