Ero Avioliitto ja Kotimaan PartnershipAvioliitto vs Avoliitossa

Avoliitossa ja avioliitto kuuluvat perheoikeuden, ja molemmat ovat annettu tila pareille. Vaikka on enemmän eroja kuin yhtäläisyyksiä kaksi käsitettä, molemmat ehdot ovat usein kaikkein liitetty lain puitteissa ja henkilökohtainen suhde parit.

Ensimmäinen ja tärkein ero Avoliitossa ja avioliitto on luotu käsitys molempien käsitteitä. Avoliitossa nähdään oikeussuojakeinoa pariskunnille, jotka haluavat asua ja elää kotielämää yhdessä ilman Avioliittoaseman. Avioliitto, toisaalta, ei ole vain juridinen sopimus vaan myös sosiaalinen asema, jossa pari lupaa cohabitate keskenään ja luoda perheet siunauksen kirkon ja valtion.

Tässä mielessä avioliitto on perimmäinen tavoite Avoliitossa mutta ilman velvoitteita ja sitoutumista, joka on ainutlaatuinen välillä naimisissa ihmisiä.

Suhteen määritelmän Avoliitossa tarjoaa hutera ja monipuolinen määritelmä koska kunkin valtion tai alueen on erilainen näkökulma sen luonteesta. Avioliitto, toisaalta, on konkreettisempi, määritelty, ja yleinen kuvaus sen kunnon tunnustettu jokaisen valtion, alueen, yhteiskunta, tai maa.

Kun se tulee osallistujille molemmat ehdot, useimmat ihmiset, jotka tulevat avioliiton heteroseksuaaliset parit, jotka ovat täysi-ikäinen ja maan kansalaisille. Samat parit voivat myös tulla Avoliitossa. On olemassa muutamia koukero tällä osastolla C useimmat heteroseksuaaliset parit, jotka tulevat tämän suhteen pitäisi olla kumppani, joka on 60-62 vuotta vanhoja ja vanhempia. Kotimaan kumppanuudet ovat myös laillinen tapa samaa sukupuolta olevien parien tunnustetaan pari.

Ihmiset Avoliitossa vain nauttia muutaman oikeuksista, etuoikeuksia ja etuja, jotka aviopari nauttii. Jotkut kotimaisten kumppanien eivät ole oikeutettuja kumppaninsa 's etuja, kuten työllisyyden, perintö, lääketieteen laajennus, taloudellinen asema, maahanmuutto, hyväksyminen, tapaamisoikeus, verot, koulutus, oikeudelliset, omaisuus, sosiaaliturva, veteraanit, ja eläkkeet, mm. Partnerit ovat myöskään saa tehdä päätöksiä niiden kumppani 's hyvinvoinnin tapauksia hätätilanne tai oikeudellinen edustus. Toisaalta, aviopuolison automaattisesti oikeus näihin korvauksiin, oikeudet, ja etuoikeudet.Avioliitto on myös usein tunnustettu sosiaalisesti ja laillisesti kaikkien valtioiden ja muiden maiden samalla Avoliitossa vain tunnustettu valtio, joka kuljettaa levy ja muiden valtioiden, jotka vahvistavat samat Avoliitossa lakia. Kotimainen kumppanuudet eivät myöskään ole ja nauttia liittovaltion suojaa ja tunnustusta.

Muita suuria eroja avioliiton ja kotimaisten kumppanuuksien makaamaan käsitteet 'ominaispiirteet. Avioliitto merkitsee vakautta, turvallisuutta, jatkuvuutta, sitoutuminen, ja liitto pari. Kotimaisissa kumppanuuksia ei ole takeita siitä, edellä mainitut kolme näkökohtaa. Partnerina kotimainen suhde voi pysäyttää kumppanuuden helposti jättämällä asiakirja, jossa todetaan, että pari on erotettu. Tämä voidaan tehdä milloin tahansa ja missä tahansa olosuhteissa. Vihittävät erottaminen ei ole helppoa. pari edellyttäisi laillinen ja joskus uskonnollisten julistamiseen että avioliitto oli yli. Tämä voi edeltää avioeron tai kumoamismenettelyn joka tuomarien, lakimiesten ja monia muita ammattilaisia ​​julistaa liiton mitättömäksi.

Sama pätee hakemisesta Avoliitossa. Tukikelpoinen pari voi täyttää lomakkeen ja hakea tätä asemaa. Todistus annetaan todisteeksi oikeudenkäynnissä. Pari, jotka haluavat mennä naimisiin on hoitaa joitakin tehtäviä, kuten neuvonta, seminaareja, ottamalla avioliitto lisenssejä, ja muut vaatimukset. Pari lopulta virallisesti naimisissa nojalla tilaisuudessa, joka muodollisesti instates ne aviopuolisoina.

Lopuksi tärkein ero avioliitto ja Avoliitossa on historiaa. Avioliitto on instituutio vuosisatoja ja yhtä vanha kuin itse historia. Vain tällä vuosisadalla on Avoliitossa kehittynyt muuttuvien käsityksiä ihmisten yhteiskunnassa. Koska avioliitto on ollut olemassa jo pitkään, se on sosiaalisesti hyväksyttävää ja tunnustettu verrattuna kotimaiseen kumppanuuksia.

Yhteenveto:

1. Kotimaan kumppanuuksien ja avioliitto ovat monessa suhteessa erilaisia: käsitys, määritelmä, osallistujien oikeuksien ulottuvuuden, edut ja etuoikeudet, ominaispiirteiden ja historiasta.
2. Avioliitto pitää edullisempia valoa yleiselle ja sosiaalisen käsitys. Se nähdään vakaa ja turvallinen kunnossa pari aikaa Avoliitossa ja sen osanottajat ovat usein annetaan vähiten tunnustamista ja hyväksi.
3. Myös puoliso (avioliitossa) on enemmän oikeuksia, etuja ja etuoikeuksia verrattuna kumppani Avoliitossa.
4. Avoliitossa voidaan yhtä helposti hankitaan kuin se voidaan pysäyttää. Avioliitossa, se vie aikaa ja muut toimielimet julistaa mitättömäksi.