Ero Huolitsija ja NVOCCHuolitsija vs NVOCC

Huolinta ja NVOCC (Non-toimivan aluksen common carrier) ovat kaksi yhteisöjä, jotka ovat käytännössä synonyymi vuosien varrella. Ensisijainen syy tähän on liiketoiminnan laajentamiseen, joka johti monet yritykset toimimaan sekä huolitsija ja NVOCC. Tarkkaan ottaen on selvästi eroja huolitsijoiden ja NVOCC; suurin yksi on se, miten ne toimivat suhteessa lastia. NVOCC toimii kantavan lasti lähetetään. Vertailun vuoksi huolitsija doesnt 't toimi kantajana. Huolitsija vain säädösten puolesta lastin omistajan helpottaa kulkua lasti lähtöpisteestä määränpäähän. He supistuu harjoittajat poimimaan lasti ylös, lauta se laivalla tai lentokoneessa, sitten toisen operaattorin noutaa satamassa, yhdessä aiheutuu paperityötä ja asiakirjat.

Voit helposti erottaa tämän sillä, että huolitsijat eivät anna konossementti kun NVOCC tehdä. Konossementti tunnetaan myös kuljetussopimuksen ja on oikeudellinen asiakirja, joka sitoo molemmat osapuolet Sopimusehdot. Konossementti on tärkeää, koska sillä on NVOCC vastuussa, jos ja kun lasti katoaa tai vahingoittuu kuljetuksen jossa korvaus on usein välttämätöntä. Huolitsija doesnt 't kysymys konossementti, niin se isn' t vastuussa vahingoista tai tappioista, kun lasti on matkalla. Se on huolitsija 's työtä, vaikka saada konossementti kantajista, että se supistuu. Vastuut huolitsija ainoa ulottuvat mahdollista virheiden vuoksi, kuten virheellisiä tai puutteellisia paperityötä.

Kuten edellä jo todettiin, monet suuret varustamot toimivat NVOCC ja huolitsijat kokonaan tai osittain. Näissä tapauksissa yritykset ottamaan kaikki vastuu kuin kuormatraktorin ja kantajana. Se on myös hyvin tavallista pienempiä NVOCC ja huolinta olla pitkäaikainen sopimuksiin. On hyödyllistä, että molemmat osapuolet ovat yhdessä muiden.Yhteenveto:

1. NVOCC toimii harjoittaja kun huolitsija ei
2. NVOCC myöntää konossementilla kun huolitsija ei