Ero MOA ja AOA MOA vs AOA

MOA ja AOA kahdenlaisia ​​asiakirjoja yleisempää muodostaa osakeyhtiö. Molemmat asiakirjat ovat tarpeen muodostaa tällainen yritys sekä viiteasiakirja antaa tietoja yrityksen 's sidosryhmien, osakkeenomistajien, ja mahdollisia sijoittajia. Muodostettaessa osakeyhtiö molemmat asiakirjat talletetaan yrityksen' s rekisterinpitäjä hyväksyy sisällyttäminen.

MOA tarkoittaa muistio ry. Siinä hahmotellaan sen luonne toimintayksikössä. Muistiossa sisältää yrityksen 'nimi, rekisteröity yrityksen osoite, yrityksen' s tavoitteet ja päämäärät, rajoitetun vastuun lauseketta, osuus pääoman ja muut asiaan liittyvät yrityksen tietoja.

Nykyään muistio Association (MOA) ja yhtiöjärjestys (AOA) ei enää muodosta perustuslain yrityksen. Lain kulunut lokakuussa 2009, yhteisymmärryspöytäkirjan Association sisältää myös vähän tietoa verrattuna olemassa oleviin yhdistyksen perustamiskirjan edellisinä vuosina. .

Muistiossa on edellytys kaikille yrityksille. Sitä pidetään ehdottoman yhtiö asiakirja; mikä tarkoittaa, että kaikki muutokset tai muutokset ovat rajoitettuja.

Muistio sisältää kaksi tavoitetta; tärkeimmät ja toissijaista tavoitteet sekä kuusi erilaista lausekkeita, jotka ovat: nimi lauseke, kotipaikka lauseke, esine lauseke, pääoman lauseke, vastuulauseke, ja yhdistys lauseke. Muistiossa ei voi rajoittaa yrityksen sen toimista. Viimeaikainen kehitys silvottu esine lauseke, joka aiheuttaa rajoituksen yrityksen 'toimintaa ja toimia.

Nykyään päätavoitteista yhteisymmärryspöytäkirjan ry on todeta tarkoitus ensimmäisen sidosryhmät voivat muodostaa yritykselle.Yhtiöjärjestys, joka tunnetaan myös Yhtiöjärjestyksen, ovat toinen tärkeä yritys asiakirja. Kuten yhdistyksen perustamiskirjan, artikkelit ovat tärkeä vaatimus muodostaa sekä yhtiön laillisesti aikaansaamisesta. Minimaalisesti nimitystä 'artikkelit', tässä asiakirjassa on nyt erikseen lailla ainoana, perustussääntökokoelma yritykselle Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se liittyy myös muita tehtäviä aiemmin kuljettaa muistion Association.

Pohjimmiltaan tämä asiakirja ilmaisee, miten osakkeita luovutetaan, äänioikeus kunkin luokan varastossa, arvostus teollis- oikeuksien toimintaa johtajien kuten tapaamisia ja kokouksia, hallintaa koskevia päätöksiä, ja monet muut monimutkaisia ​​ja sisäiset prosessit yrityksen sisällä.

Asiakirja on myös suunniteltu osakkeenomistajille ja mahdollisille sijoittajille, jossa se esitetään sääntöjä ja määräyksiä sisäistä johtamisessa. Toinen piirre tämä asiakirja on, että siinä esitetään tyypit vallan, vastuun ja viranomaisen valittujen johtajien yhtiön.

Yhteenveto:

1. 'MOA' tarkoittaa 'Memorandum of Association', kun taas 'AOA' on lyhenne 'yhtiöjärjestyksen'. Molemmat ovat laillisia laaditut asiakirjat aloittamisessa ja muodostaa osakeyhtiö. Aikaisemmin molemmat asiakirjat kuuluivat perustuslain yrityksen.
2. yhdistyksen perustamiskirjan tunnettiin aiemmin osana yhtiön 's charter tai perustuslaki. Se on tärkein viittaus eräästä tai muu yhtiö tietoja. Siinä on mainittu yrityksen' nimi ja muut olennaiset tiedot yrityksen kuin Yhtiömuoto. Samalla yhtiöjärjestyksen yksityiskohtaisesti sisäinen yrityksen johtamiseen sekä voima, vastuut ja muut yksityiskohtaiset yrityksen toiminnasta 's osakkeenomistajien ja johtajien. Lisäksi yhtiöjärjestystä pidetään peruskirjan yrityksen jälkeen läpimenoa lain vuonna 2009.