Ero Rikosoikeus ja kriminologianRikosoikeus vs Criminology

Useimmat ihmiset eivät löydä mitään eroja rikosoikeusjärjestelmän ja kriminologia. Vaikka ne liittyvät toisiinsa, ne ovat täysin erilaisia.

'Rikosoikeus' on laajempi termi, joka liittyy tutkimuksen poliisin, tuomioistuinten, ja muita sovelluksia. Kriminologian voidaan sanoa olevan sosiaalisia tai käyttäytymiseen tiede, joka käsittelee rikollista käyttäytymistä.

Rikosoikeus kattaa erilaisia ​​aiheita, kuten: liittyviä menettelyjä tutkimuksiin, todisteiden kerääminen, joten pidätykset, tasoitus kulut, nostaa puolustusta, tehtäviin kokeisiin, lausumalla lauseita, ja suorittamalla rangaistuksia. Tämä määritelmä on annettu U.S. Legal, Inc.
'Kriminologia' on termi, joka viittaa tieteellisen tutkimuksen on rikoskeskusteluita.
Ihmiset, jotka harjoittavat rikosoikeusjärjestelmän uraa voi etsiä työpaikkoja, kuten: ohjelman arvioijan, lainvalvontaviranomainen, tutkija, rikospaikalla teknikko, valvoja, vankeinhoidon upseeri, tulliasioitsija, tuomioistuin ylläpitäjä, ja vartijan.

Kriminologian käsittelee lähinnä tutkimukseen rikosten. Ihmiset, jotka kukkaro kriminologian uraa voi etsiä useissa eri tehtävissä: Crime Management upseeri, yhteisön työntekijä, ja Drug Enforcement agentti. Kriminologi voidaan palkata kansalaisjärjestöt, tutkimuslaitokset, etsivätoimistoja, ja yksityisten turvallisuusviranomaiset.Vaikka kriminologia käyttää tieteellisiä menetelmiä tutkia rikoksen, rikosoikeuden käyttää lain käsiteltäessä rikoksen. Vaikka kriminologia harjoitetaan laboratorioissa, sosiaalisissa ympäristöissä, ja tutkimuslaitokset, rikosoikeusjärjestelmän harjoitetaan vain tuomioistuimissa.

Rikosoikeudellista lääkäri keskitytään pääasiassa hallinnon oikeusjärjestelmän taas kriminologi keskitytään pääasiassa tutkimuksen rikosten ja myös vaikuttimista liittyvien rikosten.

Yhteenveto:

1. Rikosoikeus on laajempi käsite, joka liittyy tutkimuksen poliisin, tuomioistuinten, ja muita sovelluksia. Kriminologian voidaan sanoa olevan sosiaalisia tai käyttäytymiseen tiede, joka käsittelee rikollista käyttäytymistä.
2. rikosoikeuden lääkäri keskitytään pääasiassa hallinnon oikeusjärjestelmän taas kriminologi keskitytään pääasiassa tutkimuksen rikosten ja myös vaikuttimista liittyvien rikosten.
3. 'Kriminologia' on termi, joka viittaa tieteellisen tutkimuksen on rikoskeskusteluita.
4. Rikosoikeus kattaa erilaisia ​​aiheita, kuten: liittyviä menettelyjä tutkimuksen, todisteiden kerääminen, joten pidätykset, tasoitus kulut, nostaa puolustusta, tehtäviin kokeisiin, lausumalla lauseita, ja suorittamalla rangaistuksia.