Ero Oikeudellinen huollosta ja Poliisin säilyttämienOikeudellinen Custody vs Poliisin säilyttämien

Sekä oikeudellinen huoltoa ja pidätysajan rajoittaa vapautta ja liikealueen henkilön molemmissa tilassa tilanteissa. Laki ja sen aineet (erityisesti poliisi ja tuomioistuimet) tehdä suoja- ja ennaltaehkäisevä tapa ottaa henkilö, joka on epäillään rikoksesta pois yleisön asianmukaisesti tutkittu syytöksiin rikoksen ja on epäilty stand oikeudenkäyntiä varten rikosten syytti häntä vastaan.

Molempien huoltoa usein laajennetaan ihmisille, joita epäillään rikoksen. Suojelu myönnetään, jotta epäilty olevan alueella tai toimivaltaan agentteja oikeus eivätkä avoinna yleisölle.

Pidätettynä määritellään välitön fyysinen säilöön poliisin on henkilö, joka rikoksen. Henkilö on pidätetty ja tuotu poliisiasemalle käsittelyyn. Henkilö sitten rajoittuu poliisiasemalle 's vankilaan. Vankila pidättäminen on yleensä lyhytkestoinen, koska huoltoa voidaan peruuttaa, kun henkilö on valmistettu ennen tuomarin sisällä 24 tunnin pidätyksen ja myönsi takuita tuomarin.

Epäiltyä voidaan kysellä poliisi kun tämäntyyppisessä huoltoa olettaen, että epäilty luetaan oikeuksiinsa todella lähettävät hänet poliisiasemalle. Asiamies on yleensä läsnä kuulustelussa vakuuttaa, että epäilty 'oikeuksia kunnioitetaan ja mitään fyysistä vahinkoa tai raakuuden tahansa tapahtuu. Myös poliisin huostassa on usein tyypin huoltoa epäiltyjen ei-epäilty henkilö vapauttaa takuita rikoksista.

Oikeudellinen huoltoa eroaa pidätettynä monin tavoin. Oikeudellinen huoltajuus on lauseketta tuomari tai tuomioistuin itse. Huoltaja on määrännyt tuomari, riippuen olosuhteista. Huoltajuuden voidaan myöntää koska tuomari kieltäytyi takuita, epäilty ansaittu maininta oikeuden halventamisesta, ja monet muut seikat.Oikeudellinen huoltajuus on yksi kahdesta vaihtoehdosta tuomarin koskien huoltoa. Tilanteesta riippuen, tuomari voi määrätä epäillyn takaisin säilöön tai oikeuslaitoksen säilöön. Tämäntyyppinen huoltoa annetaan usein, jos epäilty ilmenee riskejä oikeuksiinsa kun pidätettynä. Ei ole kuulustelun aikana tehty oikeudellisen pidätettynä ellei tilanne vaatii toimia luvalla tuomari.

Prosessi koskee pysäyttämisen rikollinen suoritetaan seuraavasti:

Epäilty on pidätetty poliisin jälkeen seuraavan raportin tai lyijyä. Toinen esimerkki olisi epäilty pidätettiin jälkeen kiinni itse teosta rikoksen.
Epäilty on pidätetty kuulusteluja varten ja osittainen tutkinta.
Epäilty esitetään tuomioistuimelle kolme vaihtoehtoa: tuomari voi lähettää takuita ja epäilty on väliaikainen vapaus, epäilty lähetetään takaisin pidätettynä, tai hän jää suojeluksessa oikeudellisen pidätettynä.

Yhteenveto:

1. pidätettynä kirjaimellisesti tarkoittaa suojan ja huolenpitoon poliisin kun henkilö oikeudelliseen säilöön on suojeluksessa ja turvallisuuden tuomaria.
2. pidätettynä alkaa, kun poliisi pidätettiin epäilty ja lukee hänelle hänen oikeuksiaan samalla oikeudellisen pidätettynä tapahtuu, kun tuomari tilaukset että epäilty laittaa tämän tyyppistä huoltoa.
3. epäilty poliisin säilöön voidaan kysellä siitä erityiset rikoksen, kun tämä toiminta on mitätön oikeudelliseen säilöön. Se voidaan peruuttaa vain, kun tuomari tilaukset sen rikki.