Ero Kromi ja nikkeliChrome vs Nikkeli

Päätettäessä minkä lopettanut voit valita kotiin ja liiketoimintaa, on aina tärkeää olla varma siitä, mitä lopputulos haluat saavuttaa. Se johtuu, kuten vaatteita ja kenkiä, viimeistelyt ulos muodin samoin. Viime aikoina päättyy kuten kromi ja nikkeli ovat olleet hyvin suosittuja keskuudessa kotitalouksien ja jopa yritysten keskuudessa. Ne ovat kahdenlaisia ​​pintamateriaalit, jotka voivat helposti sopeutua ajanmukaiset laitteet ja laitteisto onko se 's keittiössä, kylpyhuoneissa tai huoneissa. Ne antavat ulos elegantti ja puhdas pinta. Sekä kromi ja nikkeli ovat hopea sävy. Ennen kuin valita, mitä haluat käyttää syntynyt maalia, se on aina viisasta tarkastella, miten ne eroavat toisistaan ​​ensin.

Kromi viimeistely on erittäin kiiltävä, heijastava, ja on peili muistuttava. Jotkut ihmiset myös mieluummin sitä, koska se näyttää ajaton ja tyylikäs. Se on suosittu paitsi kotitalouksien kalusteet lisäksi myös muihin käyttötarkoituksiin kuten uistimien ja autoteollisuudessa. Ei vain se on houkutteleva, koska sen hopean sävyn, se on myös erittäin kestävä. Se ei 't corrode ja voi kestää voimakkaita lämpötilan ja sää. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin kiinteitä kromi, mutta se on todella materiaaleja, kuten metallia, kuparia tai terästä, joka on peitetty kromaus. On vähän haittapuoli noin kromi viimeistely. Koska sen sileä, peili muistuttava, ne helposti osoittaa merkkejä paljaalla silmällä kuten sormenjälkiä, vesi paikkoja, ja jopa naarmuja. Silti kromi ei pilaa ajan myötä toisin kuin nikkelin, että yleensä on hieman samea pilaamaan.

Pidä kromattu joka on viileämpi sävyn, nikkeli pintamateriaalit on lämmin ja hopea sävy. 1900-luvulla ja 1930-luvulla, se oli tavallinen maaliin kotitalouksien keittiöt ja kylpyhuoneet. Se ei ole kiiltävä kuin kromi vaan on pikemminkin himmeä tai mattapintainen. Nikkeli myös antaa antiikki muistuttava. Ylösalaisin valittaessa nikkeli viimeistely on, että koska sen matta tai himmeä pinta, osoittaa ja naarmut eivät ole ongelma. Se ei näytä sormenjälkiä tai vesileimoja toisin pinnat, jotka ovat kiiltävät. Lisäksi nikkeli ei kulu helposti, mutta se ei pilaa ajan myötä. Tästä huolimatta on erittäin kestävä ja kestää äärimmäisiä lämpötiloja ja kosteutta. Verrattuna kromi, nikkeli on myös halvempaa.Sekä kromi ja nikkeli on omat etunsa ja haittansa. Hyvä tapa päättää mitä käyttää näiden kahden välillä on käynnistää ja nähdä haluavat viimeistely teillä jo talossa. Kannattaa myös pitää mielessä, että kromi on hieman kalliimpaa kuin nikkeliä, mutta hieman kustannuksia ei haittaa, jos haluat saavuttaa, että kiillon. Kannattaa myös ottaa huomioon, onko olet liian innokkaita yksityiskohtia, koska kiiltävät pinnat, kuten kromi voi olla hieman korkea ylläpito johtuen näkyvyyttä puutteita verrattuna nikkeli 's kiilloton. Nikkelin viimeistely on myös taipumus pilaamaan yli aika. kuitenkin molemmat ovat kestäviä ja eivät kulu helposti.

Yhteenveto:

1. Chrome on peili muistuttava taas nikkelin on tylsä ​​mattapintainen.
2. Molemmat ovat kestäviä ja voivat kestää äärimmäisiä lämpötiloja.
3. Nikkeli voi tahrata ajan mittaan, kun kromi ei.
4. Koska kiillon kromia, se voi helposti osoittaa puutteita, kuten sormenjälkiä ja naarmuja. Nikkeli, ei kuitenkaan näytä tällaisia ​​merkkejä.
5. Chrome on hieman kalliimpaa kuin nikkeli.