Ero Stitching ja ompeluStitching vs ompelu

Ammattitaito on yksi vanhimmista teollisuuden maailman. Se on harjoitettu vuodesta ihminen oppi luoda tuotteita käyttämällä kätensä ja taiteellisen valtuuksia. Siihen liittyy hankinta suuren taitoja, jotka voidaan toteuttaa vain kokemalla ja usean vuoden tutkimuksen ja käytännön.

Oppiminen veneen edellyttää kiinnostusta ja pyrkimystä oppia. Onnistunut käsityöläiset usein opiskella ja oppia käsitöitä, kun he ovat vielä nuoria yleensä valvonnassa vanhempi ja kokenut käsityöläisiä.

Nykyään monet ihmiset pyrkivät oppimaan veneet ja pystyy hallitsemaan ja ammattitaitoinen tietyn alan. Se liittyy käytön luonnonvarojen, kuten; puu, savi, lasi, metalli, ja tekstiilit tuottaa taide- ja toimivia tuotteita.
Se on sekä tiedettä ja taidetta, joista esimerkkejä ovat: keramiikkaa, metalli työtä, lasinpuhalluksen ja taidetta, sekä kudonta ja ompelu. Ompelu on veneen liittyä ja liittämällä esineitä yhdessä silmukkaa tehty neulalla ja säiettä.
Käytäntö ompelu on käytetty vuodesta kausi Era, ja muinaiset ihmiset ommeltu turkin ja ihon vaatteiden avulla luut, sarvet, ja norsunluun kuin neuloja ja kierteet tehty jänne, katgut, ja suonet eläimiä.
Se on yleisimmin käytetty vaatteita, mutta se on myös käytetään valmistuksessa kengät, verhoilu, purjeet, kirjansidonta, ja urheilukauppa. Se on perusta kirjonta, tapetti, tikkaus, appliqu, ja tilkkutäkki. Se on seuraavanlaisia:

Tavallinen ompelu C, joka on soittamista ja korjaukset vaatteita ja lakanat.
Fancy ompelu C, joka käyttää koriste tekniikoita, kuten Rypytyksen rypytys, kirjonta.
Heirloom ompelu C jossa yhdistyvät hieno käsinompelu- ja koruompelu käyttäen ompelukone ja koristeita.

Ompelu tehtiin käsin, kunnes ompelukone keksittiin 19. vuosisadalla. Se koostuu kahdesta osasta: saumat ja silmukkaa. Saumat ovat rivejä silmukkaa joka kiinnittää kaksi objektia yhdessä.
Ompeleet ovat tulokset prosessi ompelemalla joka on silmukka tai kääntyminen lanka tai lanka. Stitching on olennainen osa ompelu, neulonta, kirjonta, virkkaus, ja muita käsitöitä. Se voidaan tehdä käsin tai koneella, ja on seitsemän perus tikkejä:Kaariommel
Backstitch
Pilvistä ommel
Ristipisto
Napinläpi tai huopa ommel
ketjupistoa
solmu ommel

Neulomisesta, ompelemalla tehdään käyttäen yhtä silmukan lankaa. Silmukat kiinnitetään toisiinsa muodostaen rivejä kutsutaan Walesin. Vuonna virkkaamalla, ompelemalla tehdään vetämällä lankalenkki kanssa virkkuukoukun.

Yhteenveto:

1. ompelu on veneen liittyä esineiden kanssa silmukkaa käyttäen lanka tai lanka ja neula ompelun aikana on prosessi kiehkura langasta tai lanka yhdistää kahden objektin yhteen.
2. ompelu voi olla tavallinen, fancy, tai perintökalu ompelun voi olla rajat, solmu, takaisin, juoksu, pilvinen, ketju tai napinläpi.