Ero Chi ja Ultra ChiChi vs Ultra Chi

Kun lukee sana 'chi,' ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on 'energiamuodon', mutta täällä me puhumme Chi ja Ultra Chi hiukset rautoja. Nämä hiukset tuotteita käytetään suoristaa hiukset ja kutsutaan myös tasainen rautoja.

Chi silitysraudat
Chi Flat Iron Company on perustettu vuonna 2002. Se on online yhtiö ja myy silitysraudat verkossa. Niiden asiakkaita ovat läsnä kaikkialla maailmassa, ja silitysraudat käytetyt ovat ammattimaisia. Tämä yritys tarjoaa alennuksia verkossa, joskus jopa 60 prosenttia, ja merenkulku on ilmainen.
Chi silitysraudat ovat saatavilla monissa malleissa. Hinta vaihtelee $ 160 $ ​​270. On lähes 26 malleja saatavilla markkinoilla. Osa malleista saatavilla markkinoilla ovat:

Alkuperäinen Chi laakarauta.
Chi laakarauta.
Turbo Chi laakarauta; nämä ovat läsnä eri värejä.
Tribal seepra Chi silitysraudat; nämä ovat saatavilla myös värejä kuten valkoinen, vaaleanpunainen, violetti ja sininen.
Dazzle Chi silitysrauta, pinkki ja sininen ovat usein suosikkeja.
Camo kokoelma, joka on sini-vihreä ja vaaleanpunainen väri käytettävissä.
Chi Automaattinen Digital Advanced Technology.
Chi Nano Digital 3-Button lattarauta.

On monia muitakin malleja, joita voidaan tutkia virallisella sivustolla Chi silitysraudat.

ominaisuudet

Tärkein ominaisuus näistä tuotteista, jotka tekevät niistä erittäin suosittu markkinoilla on, että ne pystyvät silitys tai suoristamista vaikein hiukset. Nämä silitysrauta johtavat lämpöä nopeasti ja säilyttää sen paremmin ja tehokkaammin kuin muut rautoja. Säilyttäminen lämpö aiheuttaa sinetöintiä kosteuden hiukset tehden näin sileä ja sammutettua niin että hiukset näyttää kiiltävät.

Nämä silitysraudat tulevat takuu ja ovat edullisia. Täytyy huolehtia, vaikka ei pudottaa niitä, koska ne on keraamisia ja voi rikkoa kun laskussa. Ne antavat hyvän tuloksen 2-3 vuotta.Eräät muut ominaisuudet chi tuotteet ovat, että ne ovat kevyt. Ne eivät vahingoita hiuksia kuten muut kuparikäämin tuotteita. Lisäksi ne säästävät energiaa, on 'kaikki yhdessä' ergonominen muotoilu, ja 360 astetta kääntyvä johto siten, että johto doesnt 't sekasotku. Kun ne on valmistettu keraaminen, he säilyttää lämpötilan jatkuvasti, hylkivät kosteutta, ja lukita hiusten väri.

Ultra Chi Flat Iron

Ultra Chi lattarauta on lähes samanlainen kuin Chi lattarauta, mutta suurin ero on, että runko on valmistettu muovista ja se lämpenee nopeasti. Lämpöä ei voida ohjata Ultra Chi, mutta se toimii nopeasti ja tehokkaasti ja antaa halutun tuloksen lyhyemmässä ajassa.

Ne ovat myös saatavilla eri väreissä, mutta 'punainen' on suosituin ja kalliimpia.

Yhteenveto: