Ero Eyelet ja GrommetEyelet vs Grommet

Useimmat ihmiset don 't todella ajattele eroa silmukka ja raksi, ellei niitä harjoittavat ompelu, tai valmistus joidenkin tyyppi. Tämä artikkeli on menossa keskittyä erot silmukat ja läpiviennit.

Ominaisuudet

Silmukka on pieni pala metallia, jota käytetään vahvistamaan reiän pala kangasta; yleensä messinkiä. Yleensä koska silmukka on houkuttelevampi laippa, se on tyypillisesti käytetty toiminnallinen koristeita vaatteisiin. Yksi puoli silmukka on tynnyri, joka työnnetään aukon materiaali; toisella puolella on laippa, joka ulottuu putkeen. Sitten laite asettaa työkalu litistää palaset, joiden avulla piipun levittää, ja vahvistaa reikä.

Läpiviennit ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin silmukat, koska niitä käytetään vahvistamaan reiän; kuitenkin grommets käytetään yleensä enemmän raskaaseen materiaalia kuin silmukat. Niitä voidaan myös käyttää suojaamaan laitetta ei terävät reunat reiän, vaurioitumisen estämiseksi gadget.

Valinta silmukat tai läpivientisuojusten

Joten mitä määrittää, onko silmukka tai raksi on tarkoitus käyttää projektiin? On useita asioita, jotka on otettava huomioon, kuten:

? Tyyppi ja kankaan paksuus tai materiaalin käytössä.

? Ulottuvuus reiän.

? Näkyvyys alueelle, jos se on koristeellinen tai toiminnallinen.Yleensä jos materiaali on pienempi ja kevyempi, silmukka käytetään; erityisesti, jos sitä käytetään koristeena.

Jos materiaali on raskaampi, odotetaan olevan kestävämpiä tai selkeää, raksi on suositeltavaa.

käyttötarkoituksiin

Sirkkoja yleensä johdot, nauhoja tai muita kankaita, jotka vedetään läpi rei'ityksen vahvistaa yhteyden, tai siteet, toiseen kankaaseen. Näitä käytetään usein mekkoja, siirtää nauhoja läpi, sillä koristeet vaatteen tai hattuja, vöitä, tai kenkiä.

Grommets käytetään yleensä raskaampia kankaat kuten purjeet, teltat, pressua, tai lippuja; mutta käytetään myös bootlaces, ja korsetit vaatetusteollisuudessa. Grommets löytyvät myös verhot ja verhot, ja raskaammat kankaita, joita käytetään pitämään renkaat, jotka livahtamaan metallitangon. Grommets käytetään myös valmistuksessa erilaisia ​​tuotteita, kuten sähköjohtoja, että täytyy kulkea arkin puuta tai metallia, niiden suojaamiseksi hankaantuvat ja vaurioitua. Läpiviennit voidaan myös käyttää kirurgisen lääke välikorvatulehdus, tai tulehdus tärykalvon.

Yhteenveto:

1. silmukka on pieni pala metallia, jota käytetään vahvistamaan reiän pala kangasta, kun taas läpivientisuojusta käytetään vahvistamaan reikä.