Ero Classic ja Gourmet veitsiClassic vs Gourmet veitsi

Siitä lähtien aikojen alusta, ruoanlaitto oma ruoka on aina vaatimus. Ruoanlaitto on valmistelee ruokaa kuumentamalla, toimintaa, joka on vain ainutlaatuinen ihmisille, ja myös uskotaan palvellut hyvin tärkeä rooli ihmisen kehityksestä. Ruoanlaitto tekniikoita ja aineet ovat erilaisia ​​eri maissa ympäri maailmaa heijastaa ainutlaatuisen ympäristön, talouden ja kulttuuriperinteitä. Kokit itse on myös erilaisia ​​taitoja ja koulutusta.

Lisäksi eriasteisia ruoanlaittotaitoihimme, käytettävien työkalujen ruoanlaittoon myös vaihdella.
Yksi erityinen ruoanlaitto työkalu, joka on näkyvin joka puolella maailmaa on veitsi. Veitset tulevat eri muotoisia ja kokoisia, jotka puolestaan ​​riippuvat myös käyttötavan; onko ne tarkoitettu keittiöleikkuutyökaluja tai ruokailu käyttöä. Suurin ero on klassinen ja gourmet veitsi on, että niiden kahvat ovat erilaiset.

Wusthof, veitsi-maker sijaitsee Solingen, Saksa, on hyvin tunnettu veitsiä. Kaksi hänen tunnetuin veitset ovat Wusthof Classic ja Wusthof Gourmet, molemmat saatavana sarjaa kuudesta kahdeksaan. Wusthof myy myös sakset, tasku ja metsästys- veitsiä, ja muut kulinaarinen tarvikkeet, vaikka vain pienessä mittakaavassa niiden tärkeimmät kilpailijat.

Wusthof Classic

Wusthof 's top-of-the-line, korkean hiili-teräs keittiöveitset ovat uskotaan olevan hienoin, tai lähellä hienoimpia, joka uskottavasti user rating. Ne ovat hieman raskas ja tasapainoinen, mutta tarttuu vaihtelevat linja . Comfort taso voi vaihdella yhden tilan terän. Testaajat löysivät Classic 's kahvat on ohut. Wusthof Classic 's kahva on valmistettu polypropyleenistä niitattu metallin. Terä on Classic on erittäin vastustuskykyinen tahroja.

Plussat

 Tahriintumaton.

 Terät ovat väärennettyjä.

 On tasapainoinen tuntuu.

 Muita kahva vaihtoehdot ovat käytettävissä.

HaittojaTyyris.

Kahva on yleensä liian ohut.

Wusthof Gourmet

Tämä on heidän allekirjoitus tuote. Ero leimattu veitset ja taotut veitset sijaitsee ohuesta teräksestä josta terät leikataan. Leimasin veitset ovat kevyitä, mutta on huono laatu. Siksi Wusthof Gourmet veitset ovat parempia ja toimivat hyvin.

Plussat

 Edullinen.

 Kevyt.

Haittoja

 Puuttuu kestävyys.

 Reunat tylsä ​​helposti verrattuna taotut veitset.

Yhteenveto:

1. Gourmet veitsi on edullisempi kuin Classic veitsi.
2. Classic veitsi on vakaampi kuin Gourmet veitsi.
3. Gourmet veitsi on kevyempi verrattuna Classic veitsi.