Ero Continental Knitting ja Englanti KnittingContinental Knitting vs Englanti Knitting

Continental neulonta (kutsutaan myös saksalainen neulonta, Euroopan neulominen, tai vasen neulominen) käsittää neulominen jollakin 's vasemmalta. Liike tuo lanka eteenpäin neulalla pidetään Toisaalta on muuten kutsutaan poiminta. Se on lähinnä suosi ammattilainen neulojille koska se on tehokkaampi kuin menetelmä ja vaatii vähiten useita erityisiä käden liikkeitä.

Englanti neulonta (tunnetaan myös oikeanpuoleinen neulominen tai heitto) liittyy prosessi, jossa yksi käyttää yksi 's oikea käsi pitää langan sijasta vasemmalle.

Continental neulominen alkunsa Manner-Euroopassa, erityisesti Saksassa, mutta on myös todettu merkittävässä määrin vuonna Englanti puhuvissa maissa. Englanti neulominen, toisaalta, on yleisempää Englanti puhuvissa maissa verrattuna Manner neulominen.

Nimet vasen neulominen ja oikeanpuoleinen neulominen voi ehdottaa muuta, mutta määritettäessä käytetystä tyylistä on vähän tekemistä käyttämällä käsissä neuloja. Monet oikeakätinen ihmiset käyttävät neulominen tyyli liittyy yksi 's vasemmalla kädellä, ja samalla tavalla, monet vasenkätiset henkilöt käyttävät neulominen tyyli vasenkätinen. Tyyliä käytetään tyypillisesti määräytyy tyyli neulonta suosittu alue jossa neuloja elää, käytettävissä olevat resurssit, kuten 'opettaja' tai mentori, kirjoja, lehtiä, verkkosivuja, video mielenosoituksia, ja muut neulominen luettavaa käyttämät neuloja oppia myös laskee.

Continental neulominen on helpompi oppia ihmisiä, jotka ovat virkkaamalla kokemusta, koska lanka pidetään jollakin 's vasemmalla, kuten virkkaaminen. Samaan aikaan oikea käsi liike on myös samanlainen virkata. Yksi ero Manner, äänistä ja kuitenkin , on se, miten neula pidetään. virkata neula pidetään enemmän kuin kynällä, kun taas Manner neulominen sitä pidetään alle kämmenellä.

Continental neulojille kauha tai joskus langan avulla neula. Tyyli on maine aikojen paras neulonta tekniikka, koska tehokkuutta liikkeen nurin silmukkaa ja neulo ompeleita. On myös vähemmän tarkkoja liikkeitä Englanti neulominen. Neuloja ei tarvitse tartu lanka mahdollisimman tarkasti luoda ommel.

Tässä menetelmässä, sinun tarvitsee vain sitoa neula ennen vetämällä läpi ommel. Se on myös enemmän nestettä yrittää heittää sitä ottamalla kiinni neula. Se edellyttää pitämällä lanka lähellä yhtä 's etusormen niin sormi voi olla lankaa liukua ilman paljon melua ympäri kehoa neulan. On suositeltavaa, kun opetetaan lapsia tai vanhusten, koska ne ovat rajalliset koordinointi verrata nuorille aikuisille ja keski-iän aikuisia.

Jännitys langan Manner neulominen on pääasiassa pujottamalla lanka läpi sormien vasemman käden. Lanka on tyypillisesti silmukaksi ympäri pikkusormen ja yli etusormella, vaikka jotkut tekniikat vaihtelevat neuloja ja knitter.In Englanti neulonta lanka on kiedottu oikea käsi jännitteitä. Pyrstö langan kiedottu pikkusormen jännite ja yli etusormen valvontaa, aivan kuten Manner neulominen, mutta oikealla tällä kertaa.

Ei ole olemassa suosituksia suhteen tyyli neule, joka on parasta ihmisille, mutta se on erittäin suositeltavaa kokeilla molempia tyylejä, ja löytää se, joka parhaiten sopii sinulle. Onnistuminen neulominen riippuu paljolti mukavuutta tasolla missä tahansa valitsemaasi, ja kumpi opit tehokkaasti tinkimättä laadusta saadun tuotteen.

YHTEENVETO:

? Continental neulominen liittyy pitämällä lankaa vasemmalla; Englanti neulominen kuuluu pitämällä lanka oikeanpuoleiseen.

? Englanti neulominen on yleisempää Englanti puhuvissa maissa, kun taas Continental neulominen on yleistä enimmäkseen Euroopassa.

? Continental neulominen on katsottu nopeampi ja tehokkaampi tyyppi neule.