Ero Knitting ja PurlingKnitting vs Purling

Purling on lähes sama kuin neulominen ommel. Se melkein tuottaa saman tyylin tai lopputulokseen, mutta näitä kahta silmukkaa eroavat joiltakin osin. Purling edellyttää, että yksi työskentelee ommel lisää työ- neula alaspäin edessä kiinteällä neulalla. Pian sen jälkeen käärimällä lankaa ympärillä, vedät sen oikein silmukan läpi ja päälle työ neula.

Purling ommel tai yksinkertaisesti nurja ommel on pidetty vastakohta neulominen tai neuloa ommel. Kuvaannollisesti nurin on kuin tummempi yin (varjoisassa rinteessä), kun neulominen on kirkkaampi yang (tasainen avoin tila). Tämä kuvaus voi kuulostaa vertauskuvallista, mutta se todella omistaa noin totta. Jos todella tarkastelemme ompeleen, voit nähdä, että tulos poreileva on kuin nostetaan silmukka taas neulomista näkyy muodossa tasainen puoli V. tämä voi myös olla syynä siihen, neuloa silmukkaa ovat niitä käytetään tavallisesti näkyvällä pintaan vaatteet taas purl ompeleita käytetään yleensä takapinnalle (ei-näkyvä pinta).

Tyypillisessä ainaoikeaa esimerkiksi voit selvästi havaita tasainen tilat ja kuoppia. Tämä johtuu siitä, että edessä ja takana näyttävät olevan erilaiset. Takapuoli on se, joka 's todennäköisimmin nurja ommel. Ei ihme, monet pitäneet nurin kuin taaksepäin neulominen. Tämä tarkoittaa, että kaksi silmukkaa oikeastaan ​​kaksi puolta saman kolikon.

Monet eivät tunne nurin, koska se on vähemmän suosittu ommeltyypin kuin neulominen. Se on myös hankalampaa ommel tehdä verrattuna neulominen. Mutta kuten asiantuntijat Purling sanovat, jos joskus tuntuu hieman hankala tekemään nurja ommel niin mahdollisuudet ovat suuret, että teet sen oikein.Purling neule ovat kaksi päätyyppiä silmukkaa. Tietäen eroa molempien, sekä tietäen miten siirtyä kunkin ompeleen tekee teistä tuottaa parempia ovela työtä. Voit jopa yhdistää nämä kaksi silmukkaa antaa sinulle erittäin houkutteleva ja monipuolinen tyyli kuvioita. Mutta sinun täytyy lisäkoulutusta tehdä sellaisia ​​koska jos väärin tehdä joko ommel, seurauksena voi olla tuhoisaa koko työstä.

1. ommel valmistettu nurin on kuin korotettu silmukka taas jos se tehdään neulomalla se näkyy tasainen puoli V.

2. Purling yleensä käytetään tekemään ei-näkyvän pinnan vaatteet kun neulonta tehdään yleensä näkyvien vaatteiden pintoja.