Ero leikkeet ja holkitLeikkeet vs. Välilevyt

Leikkeet ja välilevyt ovat erilaisia ​​helmiä, joita käytetään ranneketta. Leikkeet ja välilevyt lisätä kauneuden ranneketta. Vaikka nämä eivät ole niin tarpeellisia ranneketta, useimmat käyttäjät haluavat käyttää joko leikkeitä tai välilevyt.

Mitä leikkeitä? Ne ovat helmiä, jotka toimivat puristin, joka on kiinnitetty kierteiden ranneketta. Leikkeet ovat hyviä, jos haluat jakaa helmiä tai luoda täydellinen malli. Leikkeet pitää helmet erossa muiden osien rannekkeen. Leikkeet voidaan kutsua tulpat koska ne lopettaa helmet liikkumasta.

Mitä välilevyt? Nämä ovat myös helmiä, joita lisätään lanka rannekkeen. Mutta verrattuna leikkeitä, välilevyt eivät ole sidoksissa kierteet. Välikkeitä käytetään alisteinen yleistä rannekkeen suunnitteluun ja kauneutta. Kun välilevyjen käytetään, sitä suurempi helmiä saada lisää näkyvyyttä.

Vaikka leikkeet ovat kiinteän, välilevyt ovat liikuteltavissa ja ajaa pitkin rannekkeen säiettä. Voidaan myös erottaa leikkeet ja välilevyt vain katsomalla niitä. Sekä välilevyt ja leikkeet voidaan eriyttää kuin kohti niiden kokoa. Välikkeet ovat hieman pienempiä kuin leikkeitä. Kun välilevyjen käytetään, rannerenkaat ei näytä olevan tilaa vieviä tai lihavoitu. Toisaalta, leikkeet voi antaa tilaa vieviä näköisiä.Leikkeet ovat tehokkaampia kuin välilevyjen vahvistamisesta helmiä paikalleen. Ne ovat myös hyödyllisiä turvaaminen käyttämätön helmet niiden tilalle.

Yhteenveto:

1. leikkeet ovat helmiä, jotka toimivat puristin, joka on kiinnitetty kierteiden ranneketta. Välilevyt ovat myös helmiä, joita lisätään lanka rannekkeen. Verrattuna leikkeitä, välilevyt eivät ole sidoksissa kierteet.
2. leikkeet pitää helmet erossa muiden osien rannekkeen. Leikkeet voidaan kutsua tulpat koska ne lopettaa helmet liikkumasta.
3. holkit käytetään alisteinen yleistä rannekkeen suunnitteluun ja kauneutta. Kun välilevyjen käytetään, sitä suurempi helmiä saada lisää näkyvyyttä.
4. leikkeet ovat tehokkaampia kuin välilevyjen vahvistamisesta helmiä paikalleen. Ne ovat myös hyödyllisiä turvaaminen käyttämätön helmet niiden tilalle.
5. välilevyt ovat hieman pienempiä kuin leikkeitä.