Ero Lace Knitting ja neulottu LaceLace Knitting vs neulottu pitsi

Sekä neulominen pitsi ja neulotut pitsi ovat alalla pitsi. Vaikka molemmat käsitteet näyttävät olevan vain ero sijoittamista sanoen niillä on eri merkitys ihmisille, jotka myös käytännössä ne tai tuntevat pitsit ja neulominen.

Pitsineuleeseenkin on neulos ominaista rivi tavallinen neulominen vaihtoehtoisen rivi neulottuja reikiä tai langan villapaidat. Reiät on pidettävä 'vakaa' ja strategisesti sijoitettu tai tarkoituksella tehty, jotta oltava esteettisiä valitus suunnitteluun. Pitsineuleeseenkin on lasku eri malleja sijaan säännöllisen kuvioita.

Pitsineuleeseenkin on enemmän tyyli, tekniikka, ja taitoa. Sitä ei pidetä hieno verrattuna muihin muotoihin pitsi kuten neula pitsi ja nypläyksen. Sitä käytetään vaatteiden johtuen sen pehmeyden sekä sen nopeammin tuotannon. Vaikka se ei pidetä teknisesti haastava kuin hienompaa erilaista pitsiä, se pidetään edelleen kunnianhimoinen saavutus neulojan yrittää pitsineulekirja.

Pitsineuleeseenkin voidaan jaotella tausta silmukkaa jotka joko putoavat alle sileää tai ainaoikeaa. Neljä perusmuotojen sisään Pitsineuleeseenkin ovat pyöreä, suorakulmainen, neliö, ja kolmiomainen. Muodot ovat usein heijastuvat huivi tai huiveja, perus tuote pitsineulekirja. Vuonna huiveja, Pitsineuleeseenkin verhot olkapäät hienovaraisesti kun tivoli muotoilua käyttäjän 's takaisin.

Pitsineuleeseenkin 'kimmoisuutta on sekä heikkous ja vahvuus. Materiaali verhot kauniisti, koska se on joustava, mutta se on muotoiltu huolellisesti ja oikein keuliminen materiaali' suunnittelussa täydellisyyttä.

Toinen käsite on neulottu pitsi. Neulottu pitsi on varsinainen kangas, jossa reikiä tai langan villapaidat ja niitä vastaavat vähennykset riville tehdään. Neulottu pitsi urheilu keskeytettiin ja kierretty säikeitä.Neulottu pitsi on myös luokitus pitsi mukaan tekniikan ja tyyliä. Se oli suosittu aikana myöhään 19th century jo 20-luvulla. Neulottu pitsi on samanlainen Kaappi pitsiä ja käytetään rintamilla kaappeja ja pyykkikaapit ja joskus reunoille pöytäliinoja ja lakanat.

Jotta neulottu pitsi, perusvälineet ovat puikot ja neulonta materiaali, joka voi olla lankaa tai säiettä. Neulottu pitsi käyttää sekoitus kasvaa, vähenee, ja lanka siirrot C: kaikki yhteen ketjuun. Lanka siirrot ovat niitä, jotka tekevät suunnittelun ja koriste reikiä materiaaliin. Kuitenkin puikot ja käytetyt materiaalit neulotut pitsi ovat yleensä ohuempia verrattuna muihin neuloja käytetään muita tyylejä.

Neulottu pitsi pidetään hienoimpia muodossa pitsi koska sen erittäin ohut ja monimutkainen materiaali. Tavallinen sovellukset neulotut pitsi ovat morsiamen hunnut ja huivit sekä kaste takit. Yksi kuuluisa esimerkki neulottu pitsi on Shetlannin pitsi, joka on erittäin hieno pitsi, joka voidaan vetää sisällä vihkisormus. Shetland pitsi nautti suosiota aikana vallan Queen Victoria, kun hallitsija otti mieltynyt tällaista pitsi kuin muoti-lisälaite.

Yhteenveto:

1. Sekä Pitsineuleeseenkin ja neulotut pitsi liittyy puikot, materiaaleja ja kuvioita jotta vaatekappaleita.
2. Sekä Pitsineuleeseenkin ja neulotut pitsi käyttö lisääntyy, vähenee, ja lanka siirrot luomiseksi tietyn tyylin ja suunnittelu materiaalin.
3. Pitsineuleeseenkin koskee tyyli ja tekniikka ominaista vuorottelemalla riviä tavallinen neulominen ja rivi neulotut riviä. Se on myös pienenee eri malleja. Samaan aikaan, neulotut pitsi käyttää myös kasvaa, vähenee, ja lanka siirrot yhteen ketjuun luoda erityinen muotoilu.
4. Lace neulominen ei pidetä hienona muoto pitsi kun neulottu pitsi pidetään, sillä se koskee ohutta materiaalia.