Ero Sheetrock ja KipsilevySheetrock vs Kipsilevy

Onko eroa Sheetrock ja kipsilevyä? Jos tämä kysymys on esitetty mille tahansa rakennusinsinööri tai rakentaja, vastaus tuli on, että ei ole mitään eroa näiden kahden välillä. Sheetrock ja Kipsilevy on valmistettu litteä kipsin levyt, jotka välissä kaksi raskasta papereita. Vaikka rakentajat tietää ero on tavaramerkki, kipsilevyä on sheetrock kaukana yhteisen mies tavaramerkkinä on hyvin vakiintunut.

Sekä Sheetrock ja kipsilevyä, jotka ovat rakennusmateriaalit, ovat samat ja vain vähäinen ero suhteessa etiketti tekee eron näiden kahden välillä. Sheetrock on rekisteröity tavaramerkki kipsilevyä kuten Honda Company, jonka tavaramerkki tuottaa autojen eri malleja.

Sheetrock on rekisteröity tavaramerkki Yhdysvaltojen patentti. Kun Sheetrock viittaa kauppanimi rakennusmateriaali, kipsilevyä viittaa rakennusmenetelmän. Sheetrock on tullut synonyymi käytettyjen materiaalien Kipsilevyjen. Vaikka on olemassa satoja conmpanies jotka valmistavat kipsilevy paneelit Kipsilevyjen, vain Yhdysvaltain Kipsi Company 's board paneelit viitataan kirjaimilla Sheetrock. Kaikki Sheetrock voidaan kutsua kipsilevyä mutta kaikki Kipsilevy cannoty kutsua Sheetrock.

Kipsilevy, joka koostuu kipsistä litistää arkin, joka sitten välissä kaksi kappaletta raskasta paperia. Se oli 1800-luvun lopulla, että Kipsilevy aluksella paneelit otettiin käyttöön. Sisäseinät tuli niin suosittu, kun USA Kipsi Company ensimmäisen kerran käyttöön Sheetrock aluksella paneelit.

Kipsilevy kutsutaan monilla nimillä, kuten wallboards, kipsilevyt ja kipsilevyt. Kipsilevy tulee eri nimiä eri paikoissa. Gibraltar Board, GIB seinä, katto päällysteet, Winstone wallboards, Rigips, Knauf, regips, placoplatre ja Pladur ovat joitakin eri nimiä kipsilevyä.

Yhteenveto

1. Sekä Sheetrock ja kipsilevyä, jotka ovat rakennusmateriaalit, ovat samat ja vain vähäinen ero suhteessa etiketti tekee eron näiden kahden välillä.2. Sheetrock viittaa kauppanimi rakennusmateriaali, kipsilevyä viittaa rakennusmenetelmän.

3. Sheetrock on rekisteröity tavaramerkki kipsilevyä.

4. Sheetrock on tullut synonyymi käytettyjen materiaalien Kipsilevyjen.

5. Sheetrock on rekisteröity tavaramerkki Yhdysvaltojen patentti.

6. Kaikki Sheetrock voidaan kutsua kipsilevyä mutta kaikki Kipsilevy cannoty kutsua Sheetrock.

7. sisäseinät tuli niin suosittu, kun USA Kipsi Company ensimmäisen kerran käyttöön Sheetrock aluksella paneelit.