Ero Velvet ja VelveteenVelvet vs Velveteen

Ihminen vaatteita suojelua ja vaatimattomuus, ja vuosien varrella he ovat kehittäneet vaatteita erilaisia ​​ja tyylejä. Ne käyttävät eri materiaaleja niiden vaatteita, jotka on tehty sen mukaan kun ne ovat kuluneet.

Everyday vaatteet ovat yleensä valmistettu puuvilla, pellava ja villa taas vaatteita juhliin yleensä silkistä. Nämä on kudottu tuottaa kangasta tai kangasta, joka voidaan tehdä vaatteita. Yksi halutun kankaat on sametti erityisesti käytettäväksi vaatteiden juhliin.

Varhaisina aikoina sametti vasta kuluneet aateliston. Se tehtiin Kashmirissa ja myöhemmin toi Bagdadiin, Kairoon, Timbuktu, ja päässyt länsimaissa kautta Genoa, Firenze, ja Venetsia.

Velvet on kudottu kangas, joka on erittäin suosittu käytettäväksi vaatteita ja muita kohteita. Se on kudottu erityisellä kangaspuut luomalla kasa, joka antaa sille selvä tuntuu. Sen pino tehdään pystysuora kudottu kahteen paksuudet samanaikaisesti.

Velvet on valmistettu eri materiaaleista. Kallein ja ehkä kaikkein halutuimmista on sametti valmistetaan silkistä, joka on erittäin pehmeä ja kiiltävä. Muita kuituja kuten villa, pellava, ja mohair käytetään myös tekemään sametti.

Tänään, synteettisiä materiaaleja käytetään myös tehdä sametti, ja ne ovat joskus yhdistetään luonnonkuituja tuottaa useita muunlaisia ​​kankaan. Sen lisäksi, että eri kuiduista, joita käytetään, on myös useita menetelmiä, joita käytetään tuottamaan sametti, että on erilliset kuviot.On kädenvääntöä sametti, kohokuvioitu sametti joka on lämpöä leima metallitela, murskattu sametti joka on kierretty, kun taas märkä, kuten Pan sametti, ja DeVore sametti jossa osa kankaan liuotetaan emäksisen liuoksen tuottamiseksi kuvio.

Vielä toinen tyyppi on yksi valmistettu puuvillasta, mutta sitä ei kutsuta sametti. Pikemminkin se on nimeltään velveteen. Se on hieman jäljitelmä sametti kangasta, mutta ei ole niin pehmeä tai kiiltävä kuin yksi tehty silkistä. Sen nukka on lyhyempi, ja se on asetettu tarkasti ja tehnyt kudelankojen. Se on täyteläinen ja ei ole yhtä helppo levittää, koska sametti, koska se on raskaampaa. Se on halvempaa kuin samettia, mutta, mutta on väri, joka ei ole yhtä syvä kuin samettia.

Molemmat ovat tottuneet tekemään leningit, kylpytakit, ja puvut juhliin, mutta Velvet on kestävämpi ja pitkäkestoisempi kuin velveteen. Niille, joilla ei ole tarpeeksi budjetin sametti käyttäen velveteen tekee.

Yhteenveto:

1. Velvet on kudottu kangas, joka on valmistettu silkkiä, kun velveton on myös kudottu kangas, joka on valmistettu puuvillasta.
2. Velvet on kiiltoa ja pehmeämpää kun velveteen on vähemmän kiiltävä ja vähemmän pehmeä.
3. Velveteen on täyteläisempi ja raskaampi, kun sametti on kevyempi ja verhot helposti.
4. Velvet on kalliimpaa kuin velveteen joka on jäljitelmä kangasta ja käyttää niitä, joilla ei ole tarpeeksi rahaa ostaa sametti.