Ero keramiikanKeramiikka vs. Keramiikka

Kun joku sanoo keramiikka tai keramiikka, ihmiset yleensä suhteuttaa niitä helposti savet. Tuhansia vuosia nämä kaksi ovat olleet osa kulttuuria ihmiskunnan. Se on ollut kautta historian. On ollut taiteellinen purkit ja laatat, jotka ovat ilmeisiä historiallisia paikkoja maailmassa. Tähän asti se on edelleen laajalti käytössä monet ihmiset kodeissaan ja työtila. Kuitenkin ihmiset silti hämmentynyt eroja kahden. Ihmiset virhe ne keskenään. Joten, miten pitäisi keramiikan voida määritellä?

Keramiikka on valmistettu materiaaleista, joka muuttaa muotoa pysyvästi lämmetessään. Yksi esimerkki tästä on savea. Savi, kuumennettaessa ja valetaan haluttuun muotoon, pysyvästi oleskella kyseisessä kunnossa jälkeen kuumentamalla ja upottamalla se veteen.

Savet, eivät kuitenkaan ole ainoita materiaaleja, jotka voidaan muuntaa keramiikkaa. Lasitteet, piidioksidi ja zirkoniumoksidin voidaan myös kääntää keraamisia materiaaleja. Tämä johtuu siitä, näitä materiaaleja voidaan muuttaa kuumennettaessa ja pysyä siinä muodossa se valetaan.

Potteries toisaalta ovat keramiikkaa savesta ja valetaan muotoon, joka näyttää astioissa jotain. Ruukut ovat kautta muovaamalla savi spinning pöydän kun Potter muotit potin kuin se pyörii hänen sormensa. Muistatteko elokuvan Ghost? Osa, jossa Patrick Swayze ja Demi Moore teki seksikäs kohtaus aistillinen luomistapahtumaa potin? Se olisi täydellinen kohtaus, jossa voi nähdä, miten ruukut ovat todella tehty.

Vanhin Tällainen keramiikka on keramiikka. Nykyään keramiikka on lämmitys erilainen prosessi kuin yksinkertainen keramiikka. Tämä on tehdä keraaminen tuote on sileämpi pinta. Sekä keramiikka ja keramiikka käytetään paitsi huonekaluihin, vaan myös taiteellisen tarkoituksiin.

Keramiikka on laaja valikoima tuotteita. Se ei ole vain tehty savesta, mutta kaikki savet ovat keramiikkaa. Veitset, haarniskoita, ja autojen moottorit ovat joskus valmistettu keramiikasta, joka vain määrittelee, miten laaja keraaminen tuotanto on.

Toisaalta, keramiikka on rajoitettu ainoastaan ​​savea ja on rajoitettu yhteen muotoon vain, potin. Keramiikka on keraamisten, jota on käytetty jo pitkään, ja se on vielä käytössä nyt.Nämä ovat joitakin suuria ja pieniä eroja keramiikka ja keramiikkaa. Tämän te varmasti erottaa ero näiden kahden välillä.

YHTEENVETO:

1.

Keramiikka ei voi tehdä vain savea, mutta myös muita materiaaleja, kuten lasitteet, kun taas keramiikka koostuu vain savea.
2.

Keramiikka on eräänlaista keramiikkaa. Keramiikka on laajempi näkökulma muovaamalla tiettyjen materiaalien jotain taiteellista tai jotain käyttöä.
3.