Ero Wax Paper ja leivinpaperiaWax Paper vs leivinpaperia

Voipaperi ja leivinpaperin ovat erilaisia ​​eri tavoin. Niillä on erilaiset ominaisuudet kannalta pinnoitteen materiaali, tarkoitukseen, valmistustekniikan ja kustannuksia.

Päällimmäisenä, leivinpaperin (tunnetaan myös pergamenttipaperille) on silikoni päällyste. Tämä kerros antaa sille ei-tahmea ominaisuus, puhumattakaan että lämmönkestävyys samoin. Sen sijaan, voipaperi on parafiinia tai soija päällyste, joka ei ole niin kuumuutta.

Tässä yhteydessä vaha paperia ei ihanteellisesti käytetään leivonnassa tai uunissa, koska vaha helposti sulaa kun altistetaan suuren määrän lämpöä. Sinänsä voipaperi on paras käytetty kääre ruokaa, avonaisissa astioissa ja voileipiä asianmukaisesta varastoinnista. Päinvastoin, leivinpaperia on paras paperi ruoanlaittoon kohteita, jotka kestävät helteen 420? F tai enemmän. Voit tarkistaa pakkauksen oman leivinpaperin ja etsiä sen lämmön kynnys eri merkkejä ovat yleensä erilaiset lämpöä vahvuuksia. Vaikka leivinpaperin käytetään myös kääreellä tai kontti peite, se voi toimia myös evästeen vuori ruoanlaittoon (paistaminen) arkkia joten sinun ei enää tarvitse soveltaa rasvaa niitä. On myös joitakin reseptejä, jotka don 't vaadi muun säiliön mutta paperikääreen itse kuten miten leipoa tai keittää tietyt muunnelmat paahdettua kalaa.Nämä kaksi paperia valmistetaan eri tavoin. Leivonta paperi on vahvempi kuitu vahvuus todennäköisimmin katsoa miten se on tehty. Tällainen paperi painetaan lujasti ja sitten läpikäy happokylvyssä dip ennen puhdistusta. Se silti kulkee tiettyjen pyörivien rumpujen että edelleen vahvistaa ja parantaa sen kuidun laatu juuri ennen pinnoitteen (silikoni) lisätään. Voipaperi sitä vastoin läpikäy supercalendaring (prosessi paperin pakkaus, joka tekee siitä avoimempaa). Tämän jälkeen, soija- tai parafiinivahaa on lisätä päällysteenä. Kun kaikki edut leivinpaperia, se ei ole mikään yllätys, että se on kalliimpaa kuin voipaperi.

Yhteenveto:

1. Leivinpaperi on silikoni pinnoite taas voipaperi on joko parafiinia takki tai soija pinnoitteella.
2. Leivinpaperi käytetään leivonnassa, koska se on lämmönkestävä toisin kuin vaha paperia, jota käytetään kääre tai varastointiin, koska se voi 't kestää valtava lämpöä.
3. Bakers myös mieluummin leivinpaperin koska sen tarttumaton ominaisuus.
4. Leivinpaperi on vahvempi paperikuitujen verrattuna vaha paperia, joka on valmistettu käyttäen menetelmää kutsutaan supercalendaring.