Ero Queen ja FullQueen vs Full

Beds tulevat eri kokoja, kuten kuningas, kahden, yhden, kuningatar ja täydellinen.

Täällä voimme keskustella siitä kuningatar ja koko sänkyä. Verrattaessa kuningatar ja täynnä sänkyjä, ne ovat erilaisia ​​monessa suhteessa. Kun tarkastellaan koko näiden kahden vuodetta, queen bed on suurempi kuin koko sänky. Täydellinen vuode tai parivuode mukana leveys on 54 tuumaa ja pituus 75 tuumaa. Toisaalta, queen mukana leveys on 60 tuumaa ja pituus 80 tuumaa.

Nukkuessa, queen antaa enemmän mukavuutta, koska se antaa laajemman tilan. Leveys per henkilö koko sänky tulee 27 tuumaa missä sillä on 30 tuumaa per henkilö koko sänky.Pitkä henkilöllä on vaikeuksia nukkumassa koko sänky taas ei ole mitään vaikeuksia, että henkilö nukkuu queen. Toisin kuin koko sänky, queen antaa enemmän mukavuutta kahdelle aikuiselle. Queen sänky on todella mukava pariskunnille, jotka kiemurrella sängyssä.

Täydellinen sänky sopii mukavasti pienempiin huoneet kuin Queen Beds. Queen sängyt ovat hyvä pienille master ja vierashuonetta.

Kustannuksiltaan myös, on paljon eroa koko sänky ja queen bed. Queen bed on costlier verrattuna koko sänky. Verrattaessa levyt, täysi lakanat ovat suhteellisesti halvempia kuin lakanat Queen Beds.

Yhteenveto

Täydellinen vuode tai parivuode mukana leveys on 54 tuumaa ja pituus 75 tuumaa. Toisaalta, queen mukana leveys on 60 tuumaa ja pituus 80 tuumaa.

Leveys per henkilö koko sänky tulee 27 tuumaa missä sillä on 30 tuumaa per henkilö koko sänky.

Toisin kuin koko sänky, queen antaa enemmän mukavuutta kahdelle aikuiselle. Queen sänky on todella mukava pariskunnille, jotka kiemurrella sängyssä.

Queen bed on costlier verrattuna koko sänky. Verrattaessa levyt, täysi lakanat ovat suhteellisesti halvempia kuin lakanat Queen Beds.