Ero Twill ja DuckTwill vs Duck

Toimikas ja ankka, jota kutsutaan myös puuvilla ankka, kaksi erilaista kankaita. Kankaat eroavat toisistaan ​​perusteella kudos, paino, väri, koostumus ja käytetyt langat kutoa niitä. Toimikas ja ankka ovat myös erilaiset toisistaan ​​kaikki nämä seikat.

Ankka pidetään yhtenä kestävä kangas. Se on urheilua kankaille. Se on neliön tai Palttina, toisin kuin murtotoimikasta joka on diagonaalinen kudos. Ankka on erittäin tiiviisti kudottu kangas, joka tekee vesitiivis. Se on helppo pestä ja on vastustuskykyinen kulmia ja tuulen vaurioita. Toimikas, toisaalta, on erittäin raskas paino kangasta, joka ei ole yhtä kestävä kuin ankka. Se on kova ja pitkä yllään kangas vielä helposti rypyt ja on vastustuskykyinen kulumisesta. Twill yleensä muuttuu pehmeämmäksi ja kulumisen ja haalistuu pesu.

Riippuen painosta, raskas paino ankka kangasta käytetään tekemään teltat, markiisit, hattuja, purjeet jne kevyt kangas käytetään suunnittelussa huipputehokas, jäykkä, hyödyllisyys vaatteita kuten esiliinoja, takkeja jne Twill käytetään tekemään housut, takki, yhtenäisiä, ja monet muut vaatteet kohteita. Niitä käytetään tehdä suunnittelija kengät myös. Vuonna kodin kalusteet niitä käytetään tekemään päiväpeitteet, verhoilu, vaatteet, verhot, jne.

Kudosteknologia tulee monipuolinen painot, mutta ne voidaan eriyttää pääasiassa osaksi kevyt ja raskas paino ankka kankaita. Muut kuin nämä kaksi painot ne myös tulevat painot ja sidoksia, jotka kutsutaan armeija ankka ja sekoitettu ankka. Monimuoto ankka tarkoittaa, että on toinen lanka muu kuin puuvilla sekoitettu kangas, ja armeija ankka on nimenomaan tehty armeijan. Se on hyvin tiiviisti kudottu antaa sille lisää kestävyyttä ja tehdä siitä hometta ja vedenpitävä. Twill tulee eri valikoimia ja vahvuuksia. On kevyt ja raskas paino twills, sekoitettu twill joka on spandex tai muu lanka sekoitettu puuvilla lanka kuten polyesteri, jne sekoittaminen tekee kankaasta helppo puhdistaa, kevyt, venyvä, ja helpompi huolehtia.Puuvilla käytetään tekemään ankka kangasta. Se on erittäin tiukka kudos ja on neliömäinen tai Palttina mikä tekee siitä erittäin jäykkä. On olemassa kaksi lankaa käytetään, yksi kude ja toinen loimi. Toimikas on diagonaalinen palttina. Twill tulee yksivärisiä ja käsittävät kaksi lankaa, yksi loimi ja toinen kuteen.

Yhteenveto:

1. Kudosteknologia on neliömäinen tai Palttina; tvillikangas on diagonaalinen kudos.
2. Duck on erittäin tiiviisti kudottu kangas tehden vedenpitävä ja hyvin kestävä; toimikas on vähemmän kestävä ja ei-vedenpitävä.