Ero Euroopan Sham ja Standard ShamEuroopan Sham vs Standard Sham

Tyynynpäälliset ovat koristeellisia päällysteet tyynyt. Tyynynpäälliset käytetään sängyn koristeet ja tehdä sängyn kohde visuaalista kiinnostavuutta ja keskipiste makuuhuoneessa.

Tyynynpäälliset ovat yksinkertaisia ​​malleja tai kehittää niitä, joilla koristeita. Niitä voi ostaa joukon muita vuodevaatteet materiaaleja, kuten vuodevaatteita. Ne ovat myös saatavilla ja hankittu erikseen. Standard Shams ovat Shams standardikokoiselle tyynyt ja kattaa normaalikokoisen tyynysi. Standard tyynyt vaativat suorakaiteen muotoinen tyyny Shams. Standard tyynyt mittaa 2026 tuumaa. Tämä on myös tarvittava mittaus standardin Shams.

Toisaalta, Euroopan Shams ovat neliön muotoisia tavanomaisen mittaukset 2626 tuumaa kuten tavallisen eurooppalaisen tyynyt. Euroopan Shams on samat toiminnot kuin vakiona Shams. Kustannuksiltaan, vakio tyynynpäälliset ovat halvempia kuin Euroopan tyynynpäälliset. Standard tyynynpäälliset vaativat vähemmän kangasta kuin Euroopan tyynynpäälliset. Myös standardin huijausta on vähemmän ja rajoitettu koristeita verrattuna eurooppalaisen huijausta.

Tyynyt ja tyynynpäälliset ovat välttämättömiä luotaessa makuuhuone suunnittelu ja ratkaiseva tekijä tyyny järjestelyssä. Tyyny järjestely, yksinkertaisesti sanottuna, on taidetta järjestää tyynyt luoda visuaalinen vaikutus. Se on myös tehnyt lisätä kiinnostusta ja mielialan sänkyyn ja makuuhuoneessa. Lisäksi järjestely voi osoittaa pois yksittäisiä tyynynpäälliset 'rakenne, väri ja muotoilu.

Tyyny järjestely tehdään asettamalla eri kokoisia tyynyjä sarjassa kerroksia. Euroopan tyynyt ja niiden Shams sijoitetaan lähelle pääty tai taustalla. Sen jälkeen Euroopan tyynyt, standardi tyynyt ja niiden Shams sijoitetaan etualalla tai etuosan Euroopan tyynyt. Tässä järjestelyssä (kutsutaan layering), kukin tyyny ja sen huijausta näkyy sängyssä koko suunnittelun vaikutus.Euroopan Shams ovat yleistymässä seurauksena Euroopan tyynyt 'Johdanto sängyssä erä. Euroopan tyynyt käytetään lattian tyynyt tai lukeminen tyynyt Ollakseen suosittu bed \u0026 koristeluun.

Jos haluat sijoittaa tyynyn sisällä standardin huijausta, takana huijausta avataan ja tyyny on täytetty aukkoon. Mene päällekkäin kangas voi piilottaa aukko esteettisistä syistä. Toisaalta, Euroopan Shams voidaan avata sivulta kautta tai ranskalainen takaisin. Molemmat Shams voi olla muita koristeita kuten laipat tai kankaan rajoja, vanteet, tupsut, tai ruffles.

Yhteenveto:

1. Standard ja Euroopan Shams ovat yleisiä vuode kohteita ja niitä käytetään usein luomaan visuaalisen makuuhuone dcor.
2. Standard Shams on mitoitettu sopimaan American-size tyynyt. Niiden mitat ovat 2026 tuumaa. Toisaalta, Euroopan Shams on suunniteltu Euroopan tyynyt, jotka ovat yleisesti mitataan 2626 tuumaa.
3. Standard Shams, kuten standardi tyynyt, ovat suorakaiteen muotoisia. Euroopan Shams puolestaan ​​ovat neliön muotoinen ja suurempia kuin Euroopan tyynyjä.
4. Standard Shams avataan takana taas Euroopan Shams voidaan irrotetaan, jonka puolella tai ranskalainen takaisin.
5. tyyny järjestelyssä Euroopan tyynyt ja niiden Shams sijoitetaan takana tai lähellä pääty. Samaan aikaan, vakio tyynyt ja niiden Shams on sijoitettu eteen Euroopan tyynyt. Tällä järjestelyllä, koristelu kukin tyyny huijausta on esillä ja yleinen vaikutus on saavutettu.
6. Sekä vakio- ja Euroopan Shams ovat saatavilla eri värejä, malleja, malleja ja kankaita, jotka sopivat jokaiseen makuuhuoneeseen sisustus tai tarkoitettu tunnelma.