Ero NahkaFur vs Nahka

Ihmiset ovat tienneet turkista ja nahkaa jo vuosia. Molemmat materiaalit ovat laajalti käytössä erilaisia ​​vaatteiden linjat ja vaatteet.

Ensinnäkin, nahka on vahva materiaali, joka on erittäin joustava. Se on valmistettu 'hajonnut' vuota tai rawhide joko raskaita tai kotiteollisuuden. Joissakin parkituskäsittelyjä, raaka nahkojen muunnetaan useita muotoja nahkaa. Ensinnäkin, kasvis-nahkaa käyttää tanniinin. Tämä on kasvi supistava joka kutistuu eläinproteiinia. Koska sen ominaisuudet, kasvis-nahkaa on täydellinen nahka kaiverruksia ja jopa leimaamalla. Kromi-nahkaa on toinen muoto, joka käyttää kromi rusketuksen agentti. Se on enemmän taipuisa ominaisuus kuin kasvis-ruskettunut nahat. Valkoiset nahka, synteettinen-nahkaa on kolmas muoto nahkaa. Muita muodot ovat aldehydi-nahkaa, aluna-tawed, ja rawhide, joka tehdään yksinkertaisesti kaapimalla ja venyttämällä ihoa kunnes se kuivuu.

Jotkut yleisimmin käytetty nahat Nahanteosta ovat ne tulevat karjan. Kuitenkin muut nahkojen kaltaisia ​​karitsanvillasta käytetään myös luoda pehmeämpi muunnelmia. Eksoottisten tarkoitukseen, muut nahat kuten niitä, jotka kuuluvat krokotiili ja käärmeitä on laajasti käytetty aikaisemmin, mikä on nykyään merkitty negatiivisesti.

Nahka päätöksenteossa on arvosteltu, koska sen ympäristövaikutukset. Ruskettumista yksin käyttää rusketuksen kemikaaleja, joiden katsotaan olevan epäpuhtauksia. Dehairing ja Kalkinpoisto prosessit voivat myös osaltaan ilmansaasteiden samoin. Lopuksi väärinkäytöstä karjan satamaan iho on myös otettava huomioon.

Päinvastoin, turkki on toinen teollisuuden vaatteet tai vaatteiden tavarat. Termi itsessään on synonyymi sanalle hiukset, mutta tämä ei viittaa hiuksista tietenkin. Fur on yleensä saatu nisäkkäistä on laaja hiukset jakaumat koko kehoaan. Takki, valmistettu puhtaasta karvaa, on myös tarkoitettu niin turkista.Fur on periaatteessa saatu kaksi suurta kerrosta eli maahan hiukset (alas hiukset tai alikarvaa) ja vartija hiukset. Ground hiukset, kuten nimikin kertoo, on hiukset sijaitsee alimman tason. Tämä hiukset tyyppi on lyhyempi ja tiheämpää kuin huipulla. Top, näkyvin, kerros hiukset on vartija hiukset.

Yleisimmät turkista ovat seuraavat: kanit, koirat, kissat, ja possums monien muiden joukossa. Prosessi saada todellinen hiuksia käsittelemättömän eläimen iho sisältää saada eläin 's nahkojen jossa hiukset edelleen. Minkä jälkeen, jotkut rasvanpoisto ja liotus kemiallisia aineita lisätään, sekä vastaavat parkitusaineet käyttää nahan päätöksenteossa.

Lopuksi kuten käytön uhanalaisten krokotiili tai eläinlajien tehdä nahka hankintaa turkiseläinten eläimistä on osaltaan vieläkin suurempi joukko ristiriitoja ja kritiikkiä.

1. Fur käyttää eläinten 'hiukset taas nahka käyttää ihon.