Ero Maito ja SoijamaitoonMaito vs Soijamaitoon

On ollut paljon puhetta lääketieteellisestä merkityksestä juomisen soijamaito kaikkia muunlaisia ​​maidon kaupallisesti saatavilla. Oikeastaan, maito on hyvin laaja käsite, joka voi koskea lehmän 'maito, manteli maito ja jopa soijamaito itse. Mutta usein, kun puhutaan säännöllisesti maitoa sinänsä, hän on todennäköisesti muistuttaa säännöllisesti lehmän' s maito. Laajimmin kulutetaan tyyppi maitoa planeetalla.

Joten miten on maito ja soijamaito eroavat toisistaan? Ilmeisistä syistä, soijamaito on terveellisempi maitoa, jos ei terveellisin. Soijamaito on merkittäviä määriä B-vitamiineja, kuten B2 ja B12 '' tunnettu riboflaviini ja kobalamiini vastaavasti. Nämä olennaiset vitamiinit eivät ole läsnä säännöllisesti maitoa. Lisätä jopa kuoleman säännöllisesti maitoa, se on enemmän kolesterolia ja tyydyttyneitä rasvapitoisuus kuin soija maitotuotteet.

Lisäksi soijamaito voi jopa alentaa veren kolesterolitasoa samoin. Kun päivittäinen säännöllinen määriä tätä juomaa voidaan merkittävästi pienentää riskiä sydän (sydän) sairaudet ja joidenkin syöpien (eli rinta- ja eturauhasen syöpiä). Ikääntyvien naisten, soijamaito on hyvä tuote valvoa tai minimoida oireita vaihdevuodet, puhumattakaan osteoporoosin samoin.

Valjastaa soijapavuista, soijamaito on arvostetun sen täydellisyyden valkuaispitoisuus. Se on kaikki ne aminohapot, jotka ovat välttämättömiä elimistön toiminto, joka couldn 't valjastaa ihmisen keho itse. Siksi juominen paljon soijamaito tuotteet antavat sinulle hyötyä täydellinen välttämätön aminohappo vaatimukset. et voi koskaan vaihtaa edut you 'll saada kun saat proteiinia soijasta pikemminkin kuin eläintuotteita. Vaikka jälkimmäinen on myös koko profiiliin proteiinia vaatimuksia, se todella on paljon tarpeetonta rasvojen kuten aiemmin mainittiin. Ruokavalio harrastajat ja kasvissyöjille samankaltaisia, he voivat nyt jatkaa nauttia no-lihaa ruokavaliota silti saada oikea määrä kasviperäinen proteiini kuten soija muodossa soijamaito.Kaikki kaikessa,

1. Maito on yleinen termi, joka kattaa kaikki maito louhitut sekä eläinten ja kasvien lähteistä, kun soijamaito on vain yksi tyyppi maitoa. Se on tarkempi maitoa uutetaan soijasta.