Ero Steroidit ja lisäravinteetSteroidit vs lisäravinteet

Kuten ristiriitoja ja oikeudellisten interventio ovat paisui käyttöä koskevat steroideja kehonrakennusaluetta ja urheilullinen tarkoituksiin, vaihtoehdot ovat saatavilla kysynnän tyydyttämiseksi fitness-tajuissaan markkinoilla. Nykyään laaja valikoima kehon rakentaminen täydentää on helposti saatavilla luontaistuotekaupat. Vaikka useimmat näistä lisäravinteet eivät ole hyväksyttyjä terapeuttisia väittää, ne katsotaan melko tehokas ja turvallinen eikä steroideja.

Steroideja tai anabolisia steroideja ovat keinotekoisia muunnelmia maskuliinisen-tyyppinen hormoni, testosteroni. Nämä lääkkeet ovat alun perin tarkoitus hoitaa sairauksia, joihin liittyy liikuntaelinten kasvun, tulehdus ruumiinosia, ja lisääntymis- toimintahäiriö. Ne annetaan usein nieltynä, injektiona tai paikallisesti. Huolimatta steroidi 's merkittävä panos lääketieteen, se on altis väärin ajan. Jotkut korinrakentajia ja urheilijat ovat arveltu käyttäneen huumetta erottuva proteiinisynteesiä kapasiteettia, erityisesti varten lisäämään lihasmassaa ja parantaa voimaa ja kestävyyttä saada hyötyä omilla aloillaan. vuosien laillinen kielto on anastanut kysymykseen. Lisäksi suuret annokset ja pitkäaikainen käyttö steroidien aiheuttaa pitkäaikaisia ​​haittavaikutuksia sekä fysiologisesti ja henkisesti. Se voi heikentää immuunijärjestelmää ja voi mahdollisesti aiheuttaa maksavaurioita ja jopa syöpää. Se lopulta rajoittaa elin 'luonnollinen kyky tuottaa kaivattua hormoni ja voi lopulta aiheuttaa ennenaikaisen päättymisen luuston ja lihasten kasvua. Psykologisesti, se on todennäköisimmin aiheuttaa estoton aggressio, masennus, nopea mielialan vaihtelut, ja ärsytystä. Liiallinen anaboliset steroidit voivat aiheuttaa miehen kivekset kutistua, vähentää siittiöiden määrään ja naisten 's kuukautiskierto mennä ulos radan. Painonnousu, hiustenlähtö, iho-ongelmat ovat vain joitakin näkyvin vaikutus.

Kääntäen, lisäravinteet ovat sekoitus ravintoaineita ja luonnollisia ainesosia, joilla pyritään lisäämään yhdisteen kehossa, joka isn 't saavuttaa pelkkä elintarvikkeiden kulutusta. Kehonrakennuksen ravintolisät jotenkin kiinni päätavoitteet anabolisten steroidien' ', joka on lisätä lihasmassaa, voimaa ja endurance- mutta vähemmän terveysriskejä. Useimmat täydentää markkinoilla tuottaa näkyviä tuloksia ilman haittavaikutuksia surullisen, ja on sanomattakin selvää laitonta, anaboliset steroidit. täydennykset tulevat eri muodoissa, kuten jauheena, tabletti ja kapseli. Ne myös luokiteltu riippuen ravitsemuksellisia etuja. Lähimpänä vaikutukset peräisin anaboliset steroidit ovat kuin ginseng, kreatiinimonohydraattia, proteiinia ja rasvaa tappio täydennykset. ginseng tarjoaa tarvittavan yhdisteitä lievittämään väsymys liittyy pitkittynyt aktiivisuus, energiatehokkuuden ja kestävyyttä. Kreatiinimonohydraatti pääasiassa edistää lihasmassan kehitystä. proteiini lisäravinteet, yleisesti jauheena, sisältävät aminohapot ratkaiseva kiihtyi lihasten elpymistä ja kasvua. Fat-tappio täydennykset, toisaalta, nopeuttaa polttaminen tarpeettomia rasvaa sitten lisätä lihasmassaa. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat kehonrakennus täydentää, erityisesti kreatiini, aminohapot, L-glutamiinia, Methoxyisoflavone ja Ecdysterone, ja Nitric Oxidecan ovat turvallisia huolimatta tehokkaita anabolisia kaltaisia ​​tuloksia. Kuitenkin ravitsemusterapeutit ja kunto asiantuntijoiden keskuudessa suosittelevat oikea ruokavalio, säännöllinen liikunta ja kuntoilu näitä täydentää saavuttavat optimaalisen potentiaaleja.

Yhteenveto1. Keinotekoinen steroideja tai anabolisia steroideja ovat lääkkeitä tarkoitus täydentää riittämätön testosteronin saanti kehossa. Lisäravinteet ovat ravitsevia tuotteita, jotka täyttävät elimistössä 's lisäksi ravitsemukselliset vaatimukset että areena' t tyytyväisiä ruoka yksin.

2. Sekä steroidit ja täydennykset lisätä lihasmassaa, voimaa ja kestävyyttä.

3. Useimmat lisäravinteet on valmistettu luonnollisista ainesosista ja ovat osoittautuneet turvallisiksi ja tehokkaiksi. Steroidit, sen sijaan ovat johdannaisia ​​maskuliinisen-testosteroni ja aiheuttaa haitallisia fysiologisia ja henkisiä vaikutuksia pitkällä aikavälillä.