Ero paprikaa ja Capsicumpaprikaa

Paprikaa vs Capsicum

Onko eroa paprika ja paprika? Ei, ei oikeastaan ​​mitään eroa näiden kahden välillä kuten paprika on vain yksi paprika. Silti voi törmätä pieni ero näiden kahden välillä.

Paprika kuuluu kasvi perheen nimeltään Solanaceae. Capsicum on kotoisin Amerikasta, jossa se on viljelty jo vuosia. Niitä käytetään moniin tarkoituksiin, kuten vihannesten, lääketieteen ja mausteet. Capsicum tulee monia nimiä riippuen ja paikka. Sitä vain kutsutaan paprikaa Intiassa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa. Britanniassa sitä kutsutaan paprika tai vihreä paprika tai chili. Yhdysvalloissa ja Kanadassa, iso paprika muoto tunnetaan paprika.

Ainoa ero, joka voidaan nähdä välillä paprika ja paprika on läsnä kapsaisiinin joka on lipofiilinen kemikaali, joka tuottaa polttavaa tunnetta suussa. Paprikaa eivät sisällä tätä kemikaalia. Paprika puuttuu kapsaisiini, koska sen resessiivinen geeni, joka pesee pois tämä kemiallinen. Tämä tarkoittaa, että paprika ei anna kirvely kokeneet paprika.

Kun puhutaan käytöstä paprikaa ja paprika, ne ovat hyvin paljon käytetään lääketieteessä. Niitä käytetään pääasiassa lääkkeitä kuten kipulääkkeet ja verenkierron piristeitä.Viime aikoina on aerosoli uutettu paprika ja paprika joka tunnetaan pippurisumutetta tai paprika spray. Tämä on ei-tappavia keinoja toimintakyvyttömäksi ihmisille. Capsicum on myös laajalti käytetty annoksia, jotka antavat rauhoittavan aromi ja maku.

Christopher Columbus on hyvitetään keksitystä nimellä 'pippuri'. Nimi 'pippuri' käytettiin pääasiassa Euroopassa kaikkien lajien kasveja, jotka olivat kuumia, ja myöhemmin sitä laajennettiin uusiin paprika nero.

Yhteenveto:

1. Capsicum kuuluu kasvi perheen nimeltään Solanaceae. Capsicum on kotoisin Amerikasta, jossa se on viljelty jo vuosia.
2. Yhdysvalloissa ja Kanadassa, iso paprika muoto tunnetaan paprika.
3. Ainoa ero, joka voidaan nähdä välillä paprika ja paprika on läsnä kapsaisiinin joka on lipofiilinen kemikaali, joka tuottaa polttavaa tunnetta suussa. Paprikaa eivät sisällä tätä kemikaalia.