Ero Vesi ja GatoradeVeden vs. Gatorade

Nesteytys on erittäin tärkeä näkökohta harkita, kun se tulee oikein säilyttää yksi 'terveyden. Kuitenkin nesteytystä tarpeet vaihtelevat yksilöiden välillä, ja se riippuu myös siitä, miten rasittava toiminta todella on. Useimmille urheilijoille, he usein törmätä kysymys josta neste on otettava jälkeen pitkä ja rasittava urheilutoimintaa. Onko vettä tai Gatorade parempi?

Vaikka sekä vettä ja Gatorade ovat jano sammuttajat, nämä kaksi juomia tarkoitus korvata kadonnut nesteitä yksittäisen. Kun kyseessä on tavallista vettä, se toimii yleisenä väliaine kuljettaa ravinteita, ja jopa tuhlaa elementtejä, ihmiskehon sisällä. Se pitää sisäisen mekanismin kehon tasapainossa. Että 'Siksi on suositeltavaa juoda vettä ennen, sen aikana ja sen jälkeen säännöllisesti liikuntaa säilyttää tämä tasapaino.

Ainakin kahdeksan täyden lasillista vettä suositellaan juotavaksi päivittäin. Tämä standardi lisää usein riippuen hotness ympäristön, ja toteutettujen toimien yksittäisten. Täytyy vain varmistaa juoda paljon vettä, jotta ei janoinen tai on tumma keskittynyt virtsa (osoitus huonosta nesteytys).

Gatorade, toisaalta, on yksi niistä teho juomia, joita pidetään 'urheilujuomat'. Toisin kuin säännölliset vesi, Gatorade on täynnä elektrolyyttejä, kuten kaliumia ja natriumia, jota käytetään korvaamaan kaikki nämä luonnolliset elektrolyyttejä menetetään jälkeen elimistössä runsas hikoilu aikana rasittava liikuntaa. Natriumin Gatorade (joista vesi rakastaja), myös auttaa kehon säilyttää nesteitä. Se on myös enemmän hiilihydraatteja, jotka toimivat energian lähteenä. Nämä hiilihydraatit ovat vastuussa täydennystä glykogeenin, kun se on käytetty loppuun. Siksi Gatorade ilmeisesti sisältää enemmän kaloreita.

Mitä sovellus, Gatorade on erittäin suositeltava niille, jotka ovat mukana korkean intensiteetin toimintaa yhdessä juomavettä. Korkea intensiteetti tarkoittaa sitä, että toiminta on menossa span pidemmän ajan kuluttua, tekee liikunnan kuumassa tai lämpimässä, ja suorittamalla voimakasta fyysistä rutiinit. Vesi on yksinkertaisesti nesteen valinta kuin rasittava toimintaa.Kaiken säännöllinen vesi on edelleen tärkein nestehoito käytetty, mutta se eroaa Gatorade seuraavilta osin:

1. Vesi on tietenkin paljon halvempaa kuin teho juomia, kuten Gatorade.

2. Vesi on paras säännöllisen liikunnan, kun taas Gatorade soveltuu korkean intensiteetin toimintaa.