Ero KSYLITOLI ja erytritolinKSYLITOLI vs Erytritoli

Ksylitoli ja erytritoli ovat alkoholi sokereita. Niitä käytetään luonnollisia makeutusaineita potilaille, jotka ylläpitävät heidän veren glukoosipitoisuutta ja niille, jotka haluavat vain käyttää keinotekoisia makeutusaineita. Niitä kaupallisesti myydään markkinoilla ja löytyy eri tuotenimillä.

Ksylitoli on valmistettu US-kasvanut, lehtipuita. Se riveissä seitsemän glykeeminen mittakaavassa. Se on 75 prosenttia vähemmän hiilihydraattipitoisuus kuin sokerit 2. 4 kaloria grammaa kohti. Se on suhde 1: 1 sijasta sokeria. Se on yhtä makea kuin sokeri, mutta liiallinen käyttö voi aiheuttaa lievästi laksatiivinen. Se on Food and Drug Administration (FDA) hyväksyi elintarvikkeiden lisäaineena. Se on taattu turvallista diabeetikoilla, ja tiedetään imeytyy paksusuolen. Vaarana sekoituksen Ksylitoli muiden sokerien sillä ei ole merkitystä, koska se voidaan sekoittaa vapaasti ilman vuorovaikutusta.

Erytritoli, toisaalta, on sokerialkoholi valmistettu sokerin kanssa käyminen agentti lisätty. Se on luonnollisesti löytyy hedelmiä kuten cantaloupe sekä viinirypäleitä. Se on myös luonnollinen sivutuote käymisen bakteerit meidän ruoansulatuskanavan. Se on nolla glykeeminen mittakaavassa. Se on 0,2 kaloria grammaa kohti ilman, tai nolla, hiilihydraattipitoisuus. Verrattuna muihin makeutusaineita, se on vähemmän tärkeimmät edut johtuen sen vähäkalorinen sisältöä, mutta niille, jotka ovat painoa tajuissaan, se on varmasti hyötyä. Toisin kuin sokeri, hunaja, ja vaahterasiirappi, Erytritoli ei aiheuta piikki verensokerin sekä vastauksen insuliinia, mikä voi aiheuttaa diabeteksen ja painonnousua. Siksi on turvallista diabeetikoille. Se on myös hampaiden ystävällinen, koska se ei aiheuta hampaiden reikiintymistä.

Erytritoli on yleisesti tunnustettu turvalliseksi kuin Ksylitoli. Se on myös elintarvikelisäaine hyväksymä Yhdysvaltain Food and Drug Administration (FDA). Kahden kolmanneksen kupin Erytritoli vastaa kupillinen sokeria. Se imeytyy ohutsuoleen. Sitä voidaan turvallisesti sekoittaa muiden sokerien koska ei ole näyttöä siitä, että se voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Se on 70 prosenttia yhtä makea kuin sokeri, vaikka se on vain 5 prosenttia kaloreita sokeria. Se tunnetaan jolla on korkein ruoansulatuskanavan toleranssi kaikista sokerialkoholeja. Esimerkiksi, ei ole turvotusta tai ripulia, koska se on vaikeampi bakteerien lisääntyä muuntaminen kaasua. Tämän vuoksi, että suurin osa, se imeytyy vereen ja poistaa muodossa virtsaan muuttumattomana. Se ei 't kosteutta, mikä estää paakkuuntumista ja kovettumista kuten muut sokerit tekevät.

Vaikka Erytritolilla on monia etuja, sillä on myös muita osapuolia. Yksi näistä on se, että se ei ole helposti liuotetaan kylmään nesteitä kuten jääteetä. Erytritoli on negatiivinen lämpöä liukenemisen. Toinen tekijä on, että enemmän sitä tarvitaan, jotta ruoka makea, koska se on vain 70 prosenttia niin makea kuin yleinen sokeria. Kolmas on se, että se ei caramelize joten se ei ole suositeltavaa, jos yksi on tehdä karamelli tai makeisia. Ja lopuksi, kun neste Erytritoli kuivuu lasi, se jättää jälkeensä hienoa, valkoisia kiteitä, joita ei ole helppo poistaa.

YHTEENVETO:

1. Ksylitoli ja erytritoli ovat alkoholi sokereita.2. Ksylitoli on 2. 4 kaloria grammaa kohti, kun Erytritoli sisältää 0,2 kaloria grammaa kohti.

3. Ksylitoli on 100 prosenttia niin makea kuin sokeri. Erytritoli on 70 prosenttia niin makea kuin sokeri.

4. Ksylitoli on valmistettu US-kasvanut, lehtipuita kun erytritoli on valmistettu sokerin kanssa käyminen agentti lisätty.

5. Ksylitoli riveissä seitsemän glykeeminen mittakaavassa samalla Erytritoli riveissä nolla.

6. Molemmat ovat FDA hyväksytty elintarvikkeiden lisäaineita.