Ero Pekaanipähkinät ja saksanpähkinöitäPekaanipähkinät vs saksanpähkinät

Pekaanipähkinät ja saksanpähkinät ovat pähkinät, jotka ovat pohjimmiltaan erilaisia ​​niiden muoto, maku, ja terveyshyötyjä.

Saksanpähkinät ovat suurempia ja laajempia verrattuna Pekaanipähkinät. Myös ero maun kanssa saksanpähkinät jonka makeampi maku kuin Pekaanipähkinät. Saksanpähkinät yleistyessä ruoanlaittoon kuin Pekaanipähkinät. Kustannusten lisäksi, saksanpähkinät enemmän kalliita kuin Pekaanipähkinät.

Sekä Pekaanipähkinät ja saksanpähkinät ovat runsaasti omega-3 rasvahappoja. Kuitenkin saksanpähkinät sisältävät enemmän omega-3-rasvahappoja kuin Pekaanipähkinät. Saksanpähkinät sisältävät myös tyydyttymättömiä rasvoja, jota pidetään hyvää sydän- kysymyksiä. Verrattuna saksanpähkinöitä, pekaanipähkinät ovat runsaasti E-vitamiinia, joka on antioksidantti.

Nyt voimme verrata ravintoarvo saksanpähkinöitä ja pekaanipähkinät. Yksi kupillinen saksanpähkinöitä sisältää 18 grammaa proteiinia, 765 kaloria, ja 8 grammaa ravintokuitua. Ne ovat myös runsaasti rasvaa, joka merkitsee 76 grammaa. Saksanpähkinät ovat tunnettuja lähteitä B6. Yksi kupillinen saksanpähkinöitä sisältää noin 0,6 milligrammaa B6. Se lisää myös 20 prosenttia tiamiinin ja folaatin päivittäistä saantia. Sen lisäksi, saksanpähkinät sisältää myös suuren määrän mineraaleja.Yksi kuppi Pekaanipähkinät sisältää 10 grammaa proteiinia, joka lisää jopa 20 prosenttia päivittäinen saanti kaloreita. Pekaanipähkinät on korkeampi ravintokuitua pitoisuus kuin pähkinöitä 10 grammaa ja myös ovat täynnä 753 kaloria. Niillä on yhteensä rasvaa 78 grammaa. Verrattuna yhden kupin saksanpähkinöitä, kupillinen Pekaanipähkinät on vain 0,2 milligrammaa B6. Mutta Pekaanipähkinät ovat rikkaampia kuin saksanpähkinöitä tiamiinipitoisuus joka lisää jopa 48 prosenttia päivittäisestä arvosta. Aivan kuten saksanpähkinät, Pekaanipähkinät ovat myös runsaasti mineraaleja.

Yhteenveto:

1. saksanpähkinät ovat suurempia ja laajempia verrattuna Pekaanipähkinät.
2. saksanpähkinät on makeampi maku kuin Pekaanipähkinät.
3. saksanpähkinät ovat enemmän kalliita kuin Pekaanipähkinät.
4. saksanpähkinät sisältävät omega-3-rasvahappoja kuin Pekaanipähkinät. Ne sisältävät myös tyydyttymättömiä rasvoja, jota pidetään hyvää sydän- kysymyksiä.
5. Yksi kupillinen saksanpähkinöitä sisältää 18 grammaa proteiinia, 765 kaloria, ja 8 grammaa ravintokuitua.
6. Yksi kuppi Pekaanipähkinät sisältää 10 grammaa proteiinia, joka lisää jopa 20 prosenttia päivittäinen saanti kaloreita. Pekaanipähkinät on korkeampi ravintokuitua pitoisuus kuin pähkinöitä 10 grammaa ja on myös runsaasti kanssa 753 kaloria.