Ero Olut ja WhiskeyOlut vs Whiskey
Olet ehkä kuullut, että viski tekee sinusta vallattomaksi, ja niin olutta tekee sinusta queer voi olla totta myös. Suurimmat erot olut ja viski ovat alkoholiprosentin, hinta, väri, maku ja ulkonäkö. Myös ero niiden pulloissa, korkit ja tarrat.

Yksitoista unssia olutta sisältää viisi prosenttia alkoholia, verrattuna neljäkymmentä millilitraa viski, joka sisältää neljäkymmentä prosenttia alkoholia. Viski, verrattuna olutta, on vaarallista yksi 'terveydelle ja voivat aiheuttaa sydänsairauksia, kun taas joidenkin mukaan lääkärit olut on sydän suojaava yhdiste se, kutsutaan flavonoideja. Mutta he molemmat tulisi käyttää maltillisesti.

Viski on samanlainen kuin oluen, joka on tislattu ja ei sisällä humalan. Viski ja olut ovat molemmat valmistettu tärkkelyspitoisesta jyviä, kuten vehnä, ohra, ruis, hirssi, kaura ja varpaille. Esimerkiksi single malt viski on valmistettu ohrasta ja tislattiin yhden tislaamon, kun taas Bourbon tai amerikkalainen viski on viisikymmentäyksi prosenttia maissi, lisäksi muita ainesosia.

Viski on selvää väriä, kun tislattu ja ennen sitä säilytetään puutynnyreissä varten ikääntymistä. Tämä on, jos se saa sen ruskea väri. Monet valmistajat halvempia merkkejä lisätä karamellin tai melassia lisätä keinotekoinen ruskea väri sitä.

Olut sisältää vain alkoholia, mutta on myös koostuu merkittävistä ravinteiden C kalium, biotiini, B-vitamiineja jne ainesosat olutta on meneillään tieteelliset arvioinnit arvioida määrän terveyshyötyjä ja riskeistä, kun juo olutta. Viski tunnetaan toimia veren ohuempi, ja se poikkeaa laatua, pohja tuotteen määrä alkoholia.Uskotaan, että riittävä määrä viski on hyvä vanhemmille ihmisille, joilla on sydämen ongelmia, kun taas olut on B-vitamiinia, ja katsotaan lievittää kuukautiskipuja sekä auttaa alentamaan kolesterolia.

Whisky on paljon vahvempi kuin olutta, koska se on henki, ja selvästi enemmän haitallisia. Se sisältää etanolia, joka voi aiheuttaa syöpää, koska se on erittäin keskittynyt elementti läsnä viski.

Yhteenveto:
1. Olut on halvempi ja sisältää vähemmän alkoholia verrattuna viskiä.
2. Whiskey sisältää erittäin väkevää etanolia, joka voisi aiheuttaa syöpiä.
3. Olut on ravintoaineita, kuten B-vitamiineja, kaliumia, biotiini jne., Ja voi lievittää kuukautiskipuja ja alentaa kolesterolia.
4. Whiskey ja olut on peräisin tärkkelyspitoisesta jyviä, kuten vehnä, kaura, ohra jne.