Ero Tone ja StrengthTone vs Strength

Monet ihmiset silti don 't osaavat erottaa äänen voimasta, kun puhutaan lihakseen. Suurimman osan ajasta, miten ne kokevat termi lihas sävy on täsmälleen sama kuin miten he tulevat ymmärtämään lihasvoimaa. Tämän tulisi kuitenkin olla tapauksessa, koska on olemassa hyvin selviä eroja näiden kahden välillä.

Todellinen lihaskuntoa koskee lihaksen 'luontaisia ​​kyky reagoida jonkin verran venyttää. Mieti tätä normaalia lihaskuntoa skenaario' 'kun satut tapaamaan Leikki-ikäinen hänen kyynärpää taivutetaan sitten heti suoristaa kätensä ilman häntä ymmärtämättä asia, odotettu tulos on, että hänen hauis näyttää joitakin lievä muoto supistuksen automaattinen vastaus. Tämä on itse asiassa osa kehon 'normaalin puolustusmekanismi, jotta estetään vahingon. Kun keho havaitsee, avulla aivot, että ei ole enää mitään uhkaa lihaksia varsinkin kun ärsyke on jo otettu pois niin Bicep rentouttaa ja palaa sen tavanomaisen lepo kunnossa.

Lääketieteen valtakunnassa, on monia termejä, jotka liittyvät lihasten sävy. Jotkut näistä ovat hypotoninen, hypertoninen, spastinen ja veltto lihasten sävyjä. Kun kyseessä on spastinen lihasjänteyden esimerkiksi aihe 's lihakset hyper reaktiivisia jollekin ärsyke kuin yllä mainitut. Kun lapsi' käsivarteen venytetään, hauis tulee epänormaalin kiristää hyvin nopeasti ja eivät anna mitään mahdollisuus itse rentoutua tai toipua kannasta. Näin ollen lihakset jäykkä pitkäksi aikaa.

Ne ihmiset, jotka ovat tunnettuja siitä, huono lihas sävy usein esiintyy hitaasti tai ei lihassupistukset lainkaan. Aina kun ärsyke on käynnistetty, kuten venyttely ja taipumista varsien, lihaksen tämän henkilön ei kannata tehokas supistuksen mitä normaalisti nähdään muita ihmisiä. Ne tulevat 'floppy', ja on myös jonkin verran posturaalinen ongelmia lopulta.Lihasjänteys on ilmeistä tajuttomina tasolla. Vaikka rasvaa henkilö kopioidaan vähemmän äänisen kuin henkilö, jolla on laiha, entinen on edelleen kyky olla pehmentänyt kuin jälkimmäinen. Toisaalta, lihasvoima mieluiten tapahtuu aiempaa tietoisella tasolla kuin kun voimakkaasti supistuvan lihaksia pystyä pitämään, hissi, vetää, ja tehdä muita fyysisiä exertions.

Lihasvoimaa on näin ollen komponentti, fyysinen kunto, joka on kuvattu vaikutus välistä viestintää hermoja ja lihaksia muodossa supistuminen. Tämä supistuminen pystyy luomaan tietty määrä voimaa, että ihmiset pitävät yksi 's vahvuus. Tavallisesti tämä voima syntyy, kun on vastus kuten painavien esineiden. Esineet toimii vastus, kun henkilö kykenee voima pystyä kantamaan mainittua kuormaa.

Yhteenveto

1. Lihasjänteys on lihas 'luontaisia ​​kyky reagoida jonkin verran venyttää.