Ero Ekstaasi ja MollyEkstaasi vs Molly

Ekstaasi ja Molly ovat bothalainen MDMA. Ne ovat vain erilaisia ​​muotoja MDMA. Yksi on hyvin puhtaassa muodossa nimeltään Molly, ja toinen on yleensä sekoitetaan adulterants antaa sille pilleri muodon nimeltään Ecstasy.

MDMA
'MDMA' tarkoittaa '3, 4-metyleenidioksidimetamfetamiinilla.' MDMA kutsutaan yleisesti ekstaasia tai Molly. MDMAs ovat pohjimmiltaan entactogenic lääkkeitä, mikä tarkoittaa, että ne kuuluvat psyykenlääkkeet luokassa. MDMAs nimenomaan kuuluvat amfetamiinin ja fenetyyliamiini luokan huumeita. MDMAs katsotaan aiheuttavan euforia, vähentää ahdistusta, luoda valheellisen läheisyyttä muiden kanssa, ja niitä käytetään kognitiiviset ja psykologiset hoitoja. Niillä on terapeuttista hyötyä. Monet tutkijat ovat myös testaamalla niitä PTSD tai post-traumaattinen stressihäiriö. Niitä käytetään myös vähentämään stressiä kokemat terminaalin syöpäpotilaille.

Niillä on monia käyttötarkoituksia, mutta Molly ja ekstaasi viittaavat muotoihin MDMA, joita käytetään vapaa-ajan tarkoituksiin erityisesti rave ja elektronisen tanssimusiikin osapuolten ja musiikki. Ne kriminalisoitu maissa alle U.N., YK, sopimus. Sen valmistus, hallussapito ja myynti nostaa syytettä rikkomuksena lukuun ottamatta joitakin lisensoitu valmistus, myynti ja käyttö tutkimus- ja lääketieteellisiin tarkoituksiin.

Molly
Molly kutsutaan myös 'Mandy', ja se on kadun annettu nimi puhtaassa muodossa MDMA. Molly on puhekielen viittaus MDMA saatu jauheena tai kidemuodossa. Uskotaan, että se on puhdas valkoinen väri, koska se on puhdasta muotoa MDMA eikä adulterants lisätään siihen. On vaikea sitoa MDMAs täten niitä ei voi sitoa pillerin muodossa, jos ne 'uudelleen puhdas. Molly on aina joko jauheen muodossa tai geelin korkit. Nämä geeli korkki, sisältää yleensä 100-150mg Mollyn jota pidetään yhtenä annoksena. Väärentäminen voi helposti havaita Molly kuin sen pitäisi olla valkoinen ja mitään muuta tahra väriä sitä. Ne, jotka ovat maistaneet Molly sanoa, että on parempi kokemus viisasta kuin ekstaasi.ekstaasi
Ekstaasi kutsutaan myös 'E', 'X', 'ekstaasi'. Ekstaasi on kadun pilleri annettu nimi MDMA. Kuten jo mainittiin, MDMA on vaikea sitoa ja siten pillerin muodossa edellyttää yleensä adulterant sitomaan se. Pillerit valmiiksi painettu, ja se on vaikea tunnistaa adulterant niihin. Ekstaasi on saatu eri muodoissa, kuten rullat ja kapselit ja pillerit, jne

Yhteenveto:

1. Molly on kadun nimi MDMAs puhtaan jauheen tai kiteisessä muodossa saatavilla geeli kapseleina tai jauheena; Ekstaasi on kadun nimi MDMA pillereitä.
2. Molly pidetään puhtaana MDMA ilman adulterant; Ekstaasi on adulterants vuonna se MDMA voi olla sidottu tai puristaa pillerin muodossa ilman adulterants.
3. Molly kutsutaan myös 'Mandy'; Ekstaasi kutsutaan myös 'E', 'X', 'ekstaasi'.