Ero Magnesium sitraatti ja MagnesiumoksidiMagnesiumsitraatti vs Magnesiumoksidi

Magnesium on yksi erittäin tärkeitä elementtejä kehomme. Sitä tarvitaan vahvistamaan luita, vastaa siitä, että verenkierto sujuvasti, ja se rentouttaa lihakset ja hermoja. Puute magnesium voi aiheuttaa päänsärkyä, sydämen rytmihäiriö, epästabiili verensokerin taso, korkeus verenpaineen, heikko ja pehmeä luut, kouristukset ja vastaavat. Magnesium on helposti saatavilla tietyissä elintarvikkeissa; mutta meidän ruokavalio voi sisältää vähemmän magnesiumia kuin kehomme vaatimus. Näiden, lisäravinteet ovat myös saatavilla ratkaista puute.

Magnesium lisäravinteet luokitellaan kelatoituna tai ei-kelatoituna. Kelatoituja viittaa magnesium side toiseen molekyyliin. Yleisin on molekyyli yhdistetään aminohappoa. Magnesium sitraatti ja magnesiumoksidi ovat yleisin magnesiumin täydentää saatavilla markkinoilla. Niistä kaksi, magnesiumoksidi on yleisimmin todettu täydentää, koska sen tiedetään olevan edullisinta mineraali tuotettu. Magnesiumsitraatti on eräänlainen orgaanisen suolan kelatoivien sitruunahapolla taas magnesiumoksidin on epäorgaaninen suola.

Magnesiumoksidi ja magnesium sitraatti käytetään laksatiiveja. Magnesiumoksidia imeytyy elimistöön vähemmän prosentin siksi osa siitä jää suolistossa ja toimii laksatiivinen. Magnesiumoksidi ja magnesium sitraatti käytetään ennen leikkausta puhdistaa suolisto ulosteet. Lisäksi nämä lääkkeet, miedompana, lievittää ummetus. Myös nämä lääkkeet / lisiä ehkäistä ja parantaa hypomagnesemia.

Magnesiumoksidi ja magnesium sitraatti vuorovaikutuksessa muiden lääkkeiden erityisesti ne, jotka ovat saatavilla over-the-counter sekä ne rohdosvalmisteita. Kuulla terveydenhuollon tarjoaja jos käytät lääkkeitä, kuten jo mainittu, ja tarkemmin sanottuna huumeet kuten tetrasykliiniä, digoksiini, natrium polystyreenisulfonaatti ja vastaavat. Älä jaa magnesiumoksidia ja magnesium sitraatti ystävien tai perheille. Ne täytyy ensin nähdä lääkärit ennen kuin he voivat ottaa näitä lääkkeitä. Nämä voivat olla hyötyä sinulle, kun heille haitallista.

Koska magnesiumoksidia ja magnesium sitraatti ovat molemmat erilaisia ​​magnesium, niillä on samanlaisia ​​sivuvaikutuksia. Nämä haittavaikutukset ovat ripuli, lievä vatsakipu, ja vatsan kaasu. Allergisia reaktioita saattaa esiintyä, kuten pahoinvointi ja oksentelu, nokkosihottuma, heikkous, kutina, huimaus ja vastaavat. Kysy terveydenhuollon tarjoaja heti, kun näitä reaktioita esiintyy. Jos haluat estää näiden, ota magnesiumoksidia ja magnesium sitraatti kun terveys tarjoaja 'neuvoja. Annokset on perustuttava mitä lääkäri määrätty. Liian paljon nämä lisäykset voivat aiheuttaa toksisuutta ja voi johtaa vakavia vaikutuksia.

Suoliston ongelmat on kuultava terveydenhuollon tarjoaja ennen magnesiumoksidia ja magnesiumsitraatti. Lisäksi ongelmia vatsan ja munuaisten on myös kuultava lääkärin kanssa ennen magnesiumoksidia ja magnesiumsitraatti. Magnesiumoksidi ja magnesium sitraatti voi olla vaarallista raskaana oleville naisille. Nämä lääkkeet eivät ole antaneet tai määrätty toisin etuja näiden lääkkeiden ottamisesta suuremmat kuin riskit. Magnesiumoksidi ja magnesium sitraatti ilmaistaan ​​äidinmaitoon ja voi aiheuttaa hengenvaarallisen vaikutuksia vauvoja. Niinpä näitä lääkkeitä ei saa antaa imettäville äideille.Yhteenveto:

1. Magnesium sitraatti ja magnesiumoksidi ovat yleisin magnesiumin täydentää saatavilla markkinoilla. Niistä kaksi, magnesiumoksidi on yleisimmin todettu täydentää, koska sen tiedetään olevan edullisinta mineraali tuotettu.

2. Magnesiumoksidi ja magnesium sitraatti käytetään laksatiiveja.

3. Magnesiumoksidi ja magnesium sitraatti käytetään ennen leikkausta puhdistaa suolisto ulosteet. Lisäksi nämä lääkkeet, miedompana, lievittää ummetus. Myös nämä lääkkeet / lisiä ehkäistä ja parantaa hypomagnesemia.

4. Magnesiumoksidi ja magnesium sitraatti vuorovaikutuksessa muiden lääkkeiden kanssa, erityisesti lääkkeiden, kuten tetrasykliini, digoksiini, natrium-polystyreenisulfonaatti, ja vastaavat.