Ero Rice Milk ja SoijamaitoonRice Milk vs Soijamaitoon

Ero riisimaitoa ja soijamaito on, että riisi maito on valmistettu riisistä taas soijamaito on valmistettu soijapavuista. Valmistelua varten riisimaitoa, tavallisesti ruskea riisi ja riisijauho ovat tottuneet tekemään riisimaitoa taas soijaa käytetään tekemään soijamaito. Soijamaito ja riisimaidosta voidaan tuottaa kotona tai kaupallisesti valmistettu monet kuuluisat elintarvikkeiden valmistajia ja tuotemerkkejä ympäri maailmaa.

Riisi maito on yleisesti ole makeutettu taas soijamaito on maustettu tai kaakaota esanssit kuten vanilja olemus. Soijamaito ja riisimaidosta saa markkinoilta puhtaan ja desinfioidaan kartongit tai muotteja. Näiden tuotteiden valmistajien käyttää keinotekoisia makuaineita, stabilointiaineita ja muita ravinteita, kuten proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita kuluttajille.

Riisi maito valmistetaan avulla erityisen painamalla prosessi, jossa riisi kulkee myllyn stream. Tuloksella levittämiseksi, maitoa kireät pois puristetun jyviä. Jotta soijamaito soijapapuja liotetaan vedessä ja jauhetaan sitten hienoksi tahnaksi. Tämä seos kireät pois ja kutsui soijamaito. Riisi maito voidaan myös saada keittämällä, sekoittamalla ja jännittyneisyys riisiä kotona.Molemmat soija ja riisi maito on erilaiset ravintoarvot kuten soijamaito on korkea laatu proteiineja, B-vitamiineja, isoflavones ja ovat laktoosittomia. Jos vertaamme soijamaito perinteisen meijerimaidon, soijamaito on lisätty proteiinien parantaa terveyttä. Soija maito sisältää fosforia, riboflaviini, A-vitamiini, tyydyttynyttä rasvaa ja rasvahappoja. Se on kolesteroliton ja ehkäisee eturauhassyöpää. Riisi maitoa käytetään myös ne ihmiset, jotka seuraavat tarkasti kasvisruokavaliot ja sitä käytetään korvikkeena meijerimaito. Se sisältää hiilihydraatteja ja täydennettyjä B-vitamiineja, kalsiumia, kivennäisaineita ja rautaa. Se on myös laktoosi ja kolesteroliton.

Monet ihmiset on todettu laktoosi-intoleranssi tai kyvyttömyys sulattamaan maitoa. Laktoosi-intoleranssi voi aiheuttaa kramppeja, kaasu, oksentelu, päänsärky, astma ja ihottumat taas maitoa allergiat voivat aiheuttaa mahalaukun ongelmia, iho-ongelmat ja nenän ahtauma. Soijamaito on huomattavasti enemmän käsitelty ja enemmän ravitsevaa kuin muiden maidon vaihtoehtoja. Jotkut ihmiset, jotka ovat maito allergia saattaa haluta muuttaa maidon vaihtoehtoja. Riisi maito ja soijamaito kulutetaan vaihtoehtoja meijerituotteiden maitotuotteita.
Yhteenveto
Riisi maito ja soijamaito on alhaisempi määrä rasvaa ja kolesterolia verrattuna Meijerimaidon.
Tiukka kasvissyöjät tai ihmiset yksinkertaisesti ottaa halu muuttaa makua käyttää vaihtoehtoista maitoa tyyppejä.
Soija on erittäin hyödyllinen syövän ehkäisyyn taas riisi maito on pääasiallinen lähde hankkia hiilihydraatteja elimistöön.
Kalsiumin puutteen ja luun heikkous voidaan parantaa riisin ja soijamaito.