Ero alaniini ja beta alaniiniaAlaniini vs Beta alaniini

Alaniini on alfa-aminohappo. Kemiallisesti se näyttää valkoista jauhetta ja on vähemmän tiheää (1 424 g / cm3) kuin Beta-alaniinia (1. 437 g / cm3). Se on myös korkeampi sulamispiste on 258 ° C: ssa, kun taas toinen on 207 astetta. Molemmat ovat ei-välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat vesiliukoisia kuitenkin. Sellaisenaan (sillä ne ovat keskeisiä), sinun ei tarvitse hankkia sitä ulkoisista lähteistä, koska keho voi normaalisti koota sitä.

Alaniini on Proteinogeeniset aminohappo. Tämä tarkoittaa, että sitä käytetään tehdä proteiineja. Se voidaan saada eri lähteistä, kuten kalat ja äyriäiset, liha, maitotuotteet, kaseinaatin, kala, munat, laktalbumiini ja gelatiinia (eläinten lähteet) ja pähkinät, pavut, hera, soija, ruskea riisi, panimon 'hiiva, maissi, leseet, täysjyvätuotteita ja palkokasvit (vihannesten lähteet). näistä lähteistä alaniini on erittäin keskittynyt lihatuotteissa.

Vaikka se ei ole vielä todistettu, on tutkimus, joka väittää, että alaniini voivat aiheuttaa suuremman (normaalia) verenpaine.Kääntäen, beeta-alaniini on sanottu olevan edeltäjä karnosiinin jonka korko rajoitus. Tämä tarkoittaa sitä, että määrä kasvaa beta-alaniini kasvaa koko karnosiini pitoisuus lihaksia. Ei ihme, monet jotka 'd kuin kehittää lihaksia veisi beta-alaniini lisäravinteen edelleen lisätä niiden luonnollinen beeta-alaniinia myymälöissä ja siten tuottaa kevyempi lihaksia.

Lisääntyvä karnosiini auttaa myös vähentämään väsymystä urheilijoiden keskuudessa, jotka jatkuvasti alistuvat fyysisiä rasituksia ja, samaan aikaan, nostaa yleistä lihasten työtä. Viivästyttää väsymys merkitsee enemmän koulutusta tuntia, koska lihas kykenee selviytymään enemmän rasitusta.
Toisin kuin sen alfa vastine, beeta-alaniinia ei ole kiraalista keskusta, on rakenteellisesti tarkasteltuna. Se on myös ei Proteinogeeniset aminohappoa, joten se ei voi käyttää syntetisoitaessa proteiinimolekyylien.
Yleensä nauttiminen liikaa beeta-alaniini voi olla haitallisia vaikutuksia, kuten paresthesias '' eräänlainen neuropaattisen kivun tunnetta aivan erityisesti, jos se ylittää yli 10 mg painokiloa, vaikka tämä vaihtelee yksilön.
Ihanteellinen luonnollisia lähteitä beeta-alaniini eivät ole suoraan beta-alaniinia runsaasti elintarvikkeita, vaan se on peräisin balenine, anserine ja karnosiini-rikas tuotteita. Nämä kolme ovat nimeltään dipeptidit jotka sisältävät beeta-alaniini. Ne runsaasti säilytetään lihaa, kuten kalaa, sian-, naudan- ja kanaa. Kuitenkin suosittu suuntaus tänään on suora beeta-alaniini täydentämistä. Tämä on paras vaihtoehto, koska ottaen elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti dipeptidejä kuten karnosiini vain antaa sinulle noin 40% beeta-alaniini, koska joutua monia entsymaattisia ja ruoansulatuskanavan erittelyt eikä ottaa sitä suoraan 100%. Muut kuin lisätä lihasvoimaa, voimaa ja lihasmassaa, beeta-alaniini voi myös parantaa sekä anaerobiset ja aerobiset endurances.
1. Alaniini on Proteinogeeniset aminohappo, kun taas beeta-alaniini on ei-Proteinogeeniset aminohappo.