Ero Vesi ja rasvaliukoisten vitamiinienVesi vs rasvaliukoisten vitamiinien

Kehomme tarvitsee vitamiineja se säilyy terveenä ja vahvana. Vahva kehon ja mielen mukaan otamme tarvittava määrä ravinteita ja välttämättömiä yhdisteitä normaalille solun toiminnalle. Voimme saada erilaisia ​​vitamiineja lähes kaikki ravitsevaa ruokaa syömme. Tärkeää on, että meillä pitäisi olla perustiedot eri vitamiineja.

Miksi on tärkeää tietää eri olennaisia ​​vitamiineja tarvitaan kehomme? Haluan kysyä teiltä mitä eri vitamiineja, että tiedät? Miten nämä vaikuttavat kehon? Useimmissa tapauksissa, monet ihmiset luultavasti antaa C-vitamiini vastausta. Itse asiassa tämä on hyvin suosittu vitamiini ja on helposti kaikkien. Tämä johtuu siitä, että useimmat hedelmät ja lehtivihannekset sisältävät C-vitamiinia on tärkeää normaalin solun toimintaan ja terveyteen. Entä loput vitamiineja, tiedätkö miten mitä ne ovat ja niiden merkitys kehon? Jos ei, niin tämä artikkeli voisi auttaa paljon. On tärkeää tietää, eri vitamiinien määrittää, mitkä ovat tarpeen päivittäistä ruokavaliota ja mitkä on tallennettu kehon. Kanssa, että voimme nyt erottaa vesiliukoisia vitamiineja kanssa, rasvaliukoisia vitamiineja.

Olkoon 'ensimmäinen Kohentaa vesiliukoisia vitamiineja. Sen määrittely, nämä ovat vitamiineja, jotka ovat helposti liuottaa, kun ne ovat kosketuksissa veden kanssa. Koska 3/4 kehomme sisältää vettä, niin meidän täytyy ottaa päivittäisenä määrä näitä vitamiineja pitää meidät terveinä ja parantaa immuunijärjestelmää. vitamiinit B1-B12, samoin kuin C-vitamiini ovat osa tätä ryhmää. ne ovat helposti käytetään elimistöön ja ei tallenneta, joten meidän pitäisi pitää täydennystä päivittäin . Voit lukea lisää siitä, mitä ovat elintarvikkeita runsaasti vesiliukoisia vitamiineja.

Rasvaliukoisia vitamiineja ovat ne, jotka voidaan liuottaa rasvat, ennen kuin niitä voidaan käyttää elimistöön. Jotta helposti muistaa, juuri huomaa, että A-, D-, E- ja K kuuluvat tähän ryhmään. Nämä vitamiinit vain saada uuttaa kun ne joutuvat kosketuksiin rasvan, niin he matkustavat verenkiertoon, kunnes niitä käytetään ylöspäin solut. Kaikki ylimääräinen määrät varastoidaan maksaan, joten sinun ei tarvitse ottaa niitä päivittäin. Muista, että jokainen näistä vitamiineista on eri toimintoja mukana soluihin.

Voit lukea tarkemmin tästä lähtien vain perustiedot tässä annetaan.Yhteenveto:

1. Vitamiinit ovat orgaanisia yhdisteitä tarvitaan ravinteita pitää meidät terveinä.

2. Vesi rasvaliukoisten vitamiinien helposti liuotetaan veteen. Näin ollen meidän täytyy ottaa niitä päivittäin.